29 december

Tråkigt man kan ha då. Men snart ska man träffa sötan på McD :) Faan, vet inte hur det blir på måndag!? Vad händer!?

image7

25 december

Jahapp, då har det vart julafton. Är jätte nöjd med julklapparna jag har fått :)
Imorgon blir stan som fan!! :D Ska köpa jeans, nyårslinne, tröjor och smink har jag betsämt mig för =)

Och imorgon kanske Saif kommer och hälsar på i Motala!! WEIHUU!! :)<3 Guud så länge sen det var man träffa dig lillen, i sommras vare sist vafan! :O
Ska försöka sova =) PUSS!

24 december

God Jul!!

20 december

Ennu en "skoldag" :) Och imorgon slutar vi =) weihuu!
Idag kolla vi ju bara på film, inge bra film, hade redan sett den två gånger tidigare. Sen ikväll ska syster, mamma och jag ner till stan och köpa några av julklapparna :) Trevligt, lite skönt är det att det bara är vi här hemma i helgen :P

I år har vi inte skickat ett enda julkort! :O Själv har jag fått två =) Ett från farmor och ett får pappa & Lotta.


19 december

Det bara närmar sig till den underbara, mysiga dagen :) Gud så jag längtar!! Inte många dagar kvar i skolan heller, imorgon börjar man då klockan tio, då ska vi kolla på en film sen sluta, tror jag(?) Julbord tror jag att det är också =) Och sedan på fredag julavslutning, börjar klockan åtta =/ o slutar säkert klockan nio. Varför inte börja klockan tio och sen sluta klockan elva eller nått!? Aja.. Efter skolan på fredag ska jag möta mor och syster på stan om det inte blir för tidigt, ska handla julklappar då liksom ;)

Hela skolan var i sporthallen idag dåra, inte det roligaste, trodde det skulle bli kul men det var det INTE! Det vart långtråkigt.. Nån jävel sparka en boll rakt upp mot läktaren och Nelly får den rakt i ansiktet!! Det såg ut att gör skitont, stackare snuttan. Så vi gick ut därifårn, det var den första gången vi gick därinne på fyra timmar :O 

Klockan är inte mycket men jag känner att jag är riktigt trött så ska försöka sova. Pusshejs!! :)

18 december

Jag har tråkigt, tråkigt och tråkigt. Skola som vanligt idag, jääävligt seg dag. Imorgon ska alla till Sporthallen för att titta på olika tvälingar, varje program har ett lag , tror ja =) Så får se hur kul det blir..

Inte länge kvar till jullov, ge mig FREDAG!!

17 december

Datakunskap, sen gympa.. orkar inte!!

Idag har man bott i Motala i åtta år!! :) halva livet ;)

16 december

Som vanligt har jag inte suttit mycket vid datron denna helg. Men iallafall så i fredags så hade jag tänkt att bara vara hemma, men Becca ringde och undra om jag skulle med till Sandra för hon hade fest. Jag följde med men var inte kvar så länge. Och igår var jag hemma och kolla film med familjen, Godbye Fabana elr nått hette den, riktigt jävla bra alltså.
Sista veckan man går i skolan nu :D Det är bara måndag tisdag som vi har vanliga lektioner sen på onsdag ska hela skolan till sporthallen för kolla på tävlingar som alla program ska köra. På torsdag ska klassen bara kola film och mysa. Men det vart ju ingen bra film vi ska se, 1408! Uche, jag vill ju se Tomten är far till alla barnen :) Men men.
Andra avenyn börjar om lite mindre än två timmar, ska duscha och fixa innan det börjar. Puss


14 december

Linda är sur, hon ska inte göra nånting ikävll. Punkt slut

13 december

     

Lucia idga dåra. Det var några fårn Bråstorpsskola som lussa för oss på skolan idag, kolla inte på dom men hörde, inte det bästa med dom var ju liksom 10 år eller nått :P Se vid fyra åkte Hasse, Emelie, Hasses mamma och jag till Melvins dagis. Sötan var pepparkaka. Efter det åkte vi hem till Angelica och Melvin för att fika. Gud vad gott det var med lussekatter. Ska försöka få mamma att vi bakar det nästa fredag :)

O så kanske min söta kusin kommer på Julafton, jag hoppas verkligen. Det blir mycket roligare liksom =)

Skönt med fredag imorgon med :) Kanske blir att åka till Sandra och festa (Y) Pusspuss

12 december

Sovmorgon dåra (Y)

11 december

Guuuuuud vad jag är trött. Sitter hos Becca nu, hah hon skulle bara kolla på MupparnasJul förut, men ingen av oss han se hela, vi somna :P
Sluta klockan elva idag med dåra (Y)

Åt precis, så sa snart duscha och vänta på att House ska börja!! :D Alltså shit vad jag längtar till jullovet, mer än vad jag längtar till sommarlovet :p hah!

Sitter och lyssnar på Marie Picassos vinnarlåt, så bra så ^^,
This moment when love finds the way
This moment will last
This moment of touch in my heart with your love

10 december

Ojoj, här har man glömt att skriva ^^ Har faktist inte orkat sitta vid datorn på hela helgen. Men iallafall i fredags var var jag hos Becca och kolla på Idol och mööös :P Kul att Marie vann också, men båda var ju bra. I lördags åkte Becca och jag till stan sen Shape, julklappshandling igen :P Bara för Beccas del, jag får börja med det nästa helg, då jag får pengar :P Igår gjorde jag ingenting. Bara slappa framför tv. Och idag dåra, måndag och skola igen. Går ju bara denna vecka och sen nästa. Det går säkert fort, hoppas ja =) Hade bara en rikigt lektion idag, de andra var det bara prat om prov vi haft, sen var Elin sjuk så det vart ingen data, så fick sitta och vänta i två timmar på att göra gympaprovet. Hoppas jag får lit mer än G så kanske jag får G i gympa (A)
I veckan vet jag inte vad som händer. Många ska till Hugos på onsdag, har ingen lust och inga pengar som sagt. Så det blir antingen att vara hemma eller att göra nått med Nelly gullan. Det är ju vanlig skoldag på torsdag så orka vara ute halva natten sen gå till skolan bakis och trött :P

7 december

Fredag fredag, fan vad skönt. Idag hade vi bara bild och svenska så sluta halv tolv. :) Ikväll ska jag till Becca dåra :P Vet inte vad jag ska göra imorn ännu, sånt som märks.
Oskar ringde igår :) Det var lite trevligt.  Han skulle ringa idag med =) Skulle egentligen åkt till han idag men så blev det ej, har inga pengar tet så det får bli efter nyår.
Ska iväg och handla nu. PUSS!

6 december

Sitter på datakunskapen, inte så roligt dåra, sitter ju bara här och gör inge.. Efter skolan blire stan med sötisSandra :) Sen ingen aning, plugg antarjag..


Becca följde med hem idag, vi kolla på film och mös, sen kom Beccas pappa och hämta oss. Åkte och handla lite. Vi gick till Shape för Becca skulla handla julklappar =) Sedan hem o laga mat. Imorgon slutar man då halv tolv, riktigt gööt. Sen på kvällen ska jag till Becca, hennes pappa ska på julbord ochgrejjer så hon vill ej vara själv :) Ska mysa lite med pizza och Idol :P På lördag vet jag inte vad som händer än, får se. Pussohejs

5 december

Vanlig skoldag dåra. Hände väl inge speciellt, brukar väl inte göra det heller, hehe :P Efter skolan åkte Nelly, Sandra och jag till stan för att göra en fältuppgift, Sandra köpte lite kulklappar sen käka på McD, in till stan efter de och Sandra köpte mer julklappar. Sedan hem, så sitter här nu och tar det lugnt. Blekte håret på syster yster, får se hur det blir.
Längtar verkligen till julhelgen, hade tänkt på fredagen där att ha lite mys här med mina sötistjejer från klassen, sen på lördagen åker syster och jag med moster upp till Örebro för att fira jul med morfar och hans familj, sen på söndagen julhandla, sen på söndag är det julafton!! :D Fast det är ett tag kvar.. + att Hasse åker upp till Stockholm med Martin torsdagen till söndagen. Lite skönt ska det bli, bara jag Emelie och mammar :)<3


4 december



Sluta tjugo i tolv idag. Blir inte förvånad, hah :P Har inte hunnit göra så mycket. Kolla film precis, så ska väl äta snart. Är jävligt hungrig. Melvin och Angelica kommer snart tror jag. Kanske piggnar till lite då, inte en lugn stund när han är här =)

3 december

Är riktigt jävla trött och har ont i ögonen. Känner att jag skulle behöva använda mina söta glasögon men dom är inte så fina. Jobbigt i skolan när läraren skriver nått på tavlan eller om man ska kolla film. Måste sitta och kisa med ögonen, sen blir det jobbigt och jag skiter it.
Fick en hel del med upgiter i tisdags i administrationen som ska vara klart imorgon. Nelly och jag gjorde den på gympan. Sen förut när jag höll på att skirva rent på datorn så säger Nelly att hon inte kan skriva ut för nånting. Så jag ska sätta mig ner och skriva rent allt. Uschee..
Andra avenyn sen ikväll igen, har ju redan sett kvällens avsnitt på internet, men det går inte att inte kolla på det :)
Nejje men om man ska börja med skrivandet. Puss

image2

2 december

Söndag. Har inte suttit vid datorn särsklit mycket ihelgen, har verkligen inte orkart. Men iallafall så i fredags åkte jag till Martin, festa lite granna sen åkte jag till Charlottenborg för att träffa kusin :) Åkte sedan hem till Martin och sov där. Igår gjorde jag inte alls mycket. Bakis och trött funkar ingenstans förutom hemma.
Första advent är det idag ja, åt pepparkaka och drack julmust till det förut, det var inte så gott faktist. Och igår hade mamma och Hasse gjort  "lill julbord" :) Det var riktigt gott!! (Y)
Andra avenyn ikväll, sååå göött!


RSS 2.0