30 juli

Var är min soooooool!? Hann bara ligga ute i 40 minuter, sen kom det en massa jäkla moln... :/  Så duscha nyss och hoppas det händer nått kul idag. Annars vet ja ingenting jag kan göra, eller håller på och laddar ner en massa Miami Ink avsnitt så det blir väl att sitta och glo på det. :P 

When to hold on

21:59

Becca undra om jag ville komma hem till henne och käka, färskpotatis, kasler med sås, mumma! :D Sen åkte cykla vi till stan en stund sen hem till henne igen. Och senare tog jag bussen hem och nu sitter jag här.
Hoppas på sola imorgon alltså, ligger lite efter :p Annars imorgon, kanske ska träffa Nelly om hon har tid, annars ingen aning. (mp)

Du drar mig tillbaka hela tiden

29 juli

Vakna för en stund sen, har packat ner allt och väntar på att Johanna ska vakna :P Igår träfa vi Masoud och Niko. Men det börja ösregna så vi drog hem efter en stund. Tror dom skulle komma till tågstationen och säga hejdå :) Nu vakna hon! Så ska käka och fixa mig sen dra. Puss på er

Nej, inte igen..

Kom hem runt fyra och la mig i solstolen direkt! Känner mig lite efter med solandet :P Käka sen med Martin och Erik, sen låna jag Eriks hoj och drog ner till hamnen för att träffa min sköna böna! Prata en massa, har missat en hel del :P Sen skulle Erik lämna hojjen på Ekön så jag drog hem och gick med Martin och Erik till Ekön. Men hann bara till Zederslund då Kim ringde och jag skulle träffa honom vid bion. Gick en sväng och sedan hem till mig. Kolla lite film sen drog han halv tre :) Och nu sitter jag här. Ska kolla lite Miami Ink avsnitt. Tjohej!

"Allt är förjävligt just nu, tänker radera
dig från mitt huvud, iallafall försöka.
Du har varit där för länge.
Orkar inte hoppas mer.."

28 juli

God morgon! Gick upp för 45 minuter sen, och har typ duschat. Och nu sitter jag här och halvsover. Johanna sover fortfarande, hons om skulle upp tidigt ;) Idag blire Marieberg, igen. Finns inte mycket annat och göra.

Snark

Var inte alls länge på Marieberg. Åkte in till stan en snabbis sen tillbaka till Kumla. Sitter och väntar på mat just nu, sen får vi se vad som händer :) Åker hem imorgon. Mamma och Hasse ska iväg och käka hos Idas föräldrar, så göra nått med mig imorgon!? :)
Annars, jag är fortfarande jävligt trött och tror jag dör snart.

Du vet ingenting, det är de som gör allt svårt..

27 juli

Skulle egentligen åka hem idag, men så blir det ej. Stannar tills på tisdag. Johanna och jag gick och la oss för några timmar sen. Har åkt moppe och haft det jävligt kul!
Duscha precis i kallvatten igen, skönt som fan! Ska göra mycket annat nu. Hej

Jag borde inte, men jag måste!!

02:43

Har vänt på dygnet helt, det är inte bra. Men imorgon ska vi ställa klockan så vi kommer upp, ska duscha sen åka till Marieberg igen. Idag efter vi fixat oss åkte vi till Ekeby för att hälsa på Affe, men han var inte på pizzerian. Åt där sedan åkte vi tillbaka till Kumla, satt på balkongen och tog det för slappt.Träffa sen Niko och Masoud. Gick Kumla runt typ, sen gick vi in och laga oss mat =)
Nathalie och hennes kompisar är på väg till Arlanda just nu och ska åka till Spanien i 17 dagar, är jag avis!? Skojja inte!!! Gud så skönt det skulle vara, bara åka bort i flera, flera dagar.
Nej men om man ska ta och sova lite :) Ha det gott

Jag hoppas för mycket..

25 juli

God morgon! Vakna för en stund sen. Kom hit igår då. Gjorde inte mycket, snacka om livet och var ute och gick i flera timmar typ. Idag blir det nog Marieberg skulle jag tro. :) Lika varmt idag också, känns ju bra.
Hade!

Hey you!

Har precis duschat i kallvatten! För det är ju lite för varmt. Åkte in till Marieberg förut på moppe, gick ju bra. Inhandla shorts, solglasögon, örhängen och skor. Men ska ut en sväng.

24 juli

Har suttit ute i solen i 1½ timma, har precis duschat och ska börja fixa mig oså. Idag är det nästan äckligt varmt, lite får det faktist blåsa :P Har egentligen inte tid och sitta här, men vad gör man inte för bloggen. Om två timmar sitter jag på ett varmt tåg och tycker synd om mig själv, hah. Nej, nu måste jag skynda! Puss


Grattis Malin på 17 årsdagen!! :)

Jag väntar


23 juli

SOL SOL SOL, och jag älskart. Har legat ute sen tolv och färgen börja komma tillbaka ;) Det känns bra. Ska snart till Nelly och färga hennes hår. Vi får se hur de går.
Tjingeling

Allt känns underbart!



01:25

Åkte aldrig hem till Nelly och färga hennes hår :) Istället träffades vi på stan och satt och snacka om det mesta. Våra problem och det där ;) Sen gick vi till McD för vi frös. Där träffa vi DD och hans vän. Prata lite om kärlek som inte är för kul och lätt här i livet.. Men men. Satt iallafall där en timma, sen gick vi ett varsitt håll hem :P
Känner i hela fejjan hur det bränner! Hah, men det hindrar inte mig att ligga i solen. Tror inte jag hinner sola nått imorgon innan jag åker. Får ta det på Johannas balkong! (Y) ;) Nej om man ska packa klart, har hela garderoben med mig tror jag, det blir bäst så ;) Pusshejs

Det mesta går upp och ner, kanske därför jag aldrig vet vad jag vill








 

22 juli

Har städat hela rummet och duschat. Så nu är jag tött igen, har laddat med massa filmer jag kan underhålla mig med eftermiddagen/kvällen. I natt trodde jag att jag skulle dö, det var sjukt varmt och hostfan var igång igen. Gick verkligen inte att sova. Kolla lite film och så, så runt halv fem stängde jag av datorn och kunde äntligen sova!


Man vet aldrig

Mitt humör är inte på topp kan jag säga. Allt känns bara fittigt..






01:16
Vaaaaaaarmt, fast fläkten är på och systers fönster är öppet!..



21 juli

Idag?
Väntar på mor så vi kan åka ner till stan. Kuk i denna dag aso, har skittråkigt. (mp)

Försvinn från mina tankar, fan!

Köpte en ny plånbok, underkläder och armband på stan förut. :) Nu är det bestämt att jag åker till Johanna på torsdag. Fan vad skönt det ska bli då. Hatar denna stad. När syster och jag var påväg ner till bussarna vid torget så märkte man hur jälva tyst det var. Helt dött, hah sjukt ju.
Fortfarande förkyld, har smittat Becca med =/ Tråkigt. Men det börjar gå över för mig nu, kan äntligen somna utan att hosta (Y) Fast ändå är det värst på kvällarna.. Men jag har mitt nässpray och halstabletter så det ska bli bättre ;)

Blir dum i huvudet på mig själv

20 juli

Sammanfattning av helgen

Torsdag
Åkte senare till Becca och sov där. Vi drog till stan för att träffa Milla, sen träffa vi Tim av en slump, han skulle hem så alla vi gick tillsammans till Napoli typ, stog där och snacka sen gick Tim och en kompis till Milla kom och hämta henne. Becca och jag fortsatte till henne och kolla och mös :)

Fredag
Grattis till mig dåra! :D Vakna, Becca duscha, mamma kom och hämta oss för vi skulle handla till kvällen. Kom hem åt tårta sen var det bara att börja fixa sig. Fixa lite mat, pastasallad med kyckling, mumma! Runt åtta kom först Nathalie, Malin och Sophie, fick en liten söt blomma med kruka, tack för den :) Efter en liten stund kom Sabina och Isabell, fick presentkort på SF, bra de, för Becca tjatar om att vi ska gå på nått den första augusti.
Vi satt bara och prata och hade riktigt trevlig. En kompis, Emelie, till Sabina ringde och fråga om hon fick komma, och det fick hon. Sen vart det tårta. Hah, bilder finns i min bilddagbok, erikssonlinda.
Efter tårtan drog vi till Malins granne, Dario och satt där en stund. Sen splittrades vi och Becca och jag gick hem till mig. Fixa lite, sen gick vi ner till Norra med Martin för att träffa Robin. När vi gjort de gick vi till stan för jag skulle träffa Kim och Becca skulle ha mat från Mem Eller Utan. A Kim fick jag inte tag på väl nere på stan, så vi gick hem till Becca och sov :)
Kvällen vart iallafall bra :)

Lördag
Vakna, inte speciellt bakis, tur de. Tiden gick riktigt jävla fort, fast vi inte gjorde nånting. Gick till Östenssons och handla krubb, laga mat sen tog det bara lugnt. Kolla några filmer sen sov :P

Idag
Åkte halv tre för att duscha och fixa mig för familjen skulle till Tessan och fira henne. Hon fyllde igår, 22 år. Grattis! :)
Var där till åtta sen dess har jag inte gjort någe speciellt. Suttit här, kollat lite One Tree Hill. Ska kolla på Kung Fu Panda med syster sen när hon kommer hem ;) Hah.
Har faktist pengar kvar som jag fått som jag ska slösa på massa bra saker imorgon, om jag hittar nått i denna stad så att säga. Annars hoppas jag på Linköping med mor i veckan eller om jag åker till Örebro. Kanske åker till Kumla, till Johanna ihelgen :) Det hoppas jag.
Aja, ha det bra gott folk



Det går ju inte framåt..


17 juli

Mormor kom in på rummet kvart i tio och tjata om att hon ville åka. Så Natha börja packa ner allt sitt och dom åkte. Så nu har jag städat mig rum och hängt in allllla kläder i garderoben, så nu är det så fint så. Ska fixa till naglarna och sedan duscha och fixa lite. Får se vad som händer idag. Ha det bra, tjolahopp!

Åk inte hem?

16 juli

Sitter inte för så ofta vid datorn när kusinen är här. Men det finns ändå ingenting att skriva, vi har ju inte gjort så mycket. I söndags så träffa vi iallafall Murre, Kim och André nere vid hamnen, det var väl trevligt men kallt! Dom lekte med en volleyboll, jag tycker inte om bollar så jag titta på. I måndags och tisdags har vi typ bara tagit det lugnt, dratt ner till stan och kollat lite granna. Som idag, var först i Mjölby med mamma och mormor. Sen hem och ner till stan en stund.
Har åkt på förkyldning med, Nathalies fel.
Ikväll då, jag dör vad tråkigt jag har. Nördnatha läser och jag sitter brevid och stör :) Nej men vafan. Tjing

Den är bättre än den andra


13 juli

Sammanfattning

10 juli
Vi åkte till Stockholm för att åka med Viking Line, Cinderella, men det var två timmar kvar innan båten skulle åka så alla vi gick till en resturant och tog det lugnt. Gick tillbaka när det var dags. Fick hyttlapparna och fixa oss. Sen vart det buffé, äckelmat, den var kall. Efter de satt vi i hytten och snacka en del. Sen vart klockan mycket så vi gjorde båten osäker. Träffa massa kul folk som vi festa med, och till slut vart det efterfest i deras och våran hytt :) Men fittvakterna som hata mig och Nathalie kom och killarna fick böter för vi förde liv :S Aja, vi gick och la oss halv åtta (Y) Kvällen/natten/morgonen var iallafall jävligt rolig!!

11 juli
Vakna runt tolv och var fortfarande onykter men vi fixa, packa i ordning allting. Det kom några killar till vår hytt så satt där och snacka. Sen var det dags att gå i land och till bussen. Kan säga att det är fan i mig inge kul och åka buss. Hatart. Fast det gick rätt fort iallafall. När vi kom hem till Nathalie igen så fixa vi oss och drog på fest. Det var trevligt, men vi åkte hem vid tolv, kolla film och myste.

12 juli
Nathalie och jag åkte hem hit till Motala. Emelie, Natha och jag gick ner till McD för att käka, sen gick vi till hamnen där mamma och Hasse var på mosters båt. Gick sedan över till grannbåten och drack och hade riktigt kul. Gick sen med Emelie till McD för hon skulle sova hos DD. Sen hämta Jonatan ;) oss, sen vart det torget en stund för att träffa Kim och hans vän André. Sedan gick vi hem och sov :)

Idag då
Har bara tagit det lugnt. Kim skulle höra av sig senare och det hoppas jag att han gör med. Vill göra nått ikväll :) Aja, ska göra annat.
Puss


Du vet vart du har mig


10 juli

Sitter hos Nathis dåra. Kom hit igår. Då gjorde vi inte mycket, kolla på Eva & Adam! :D hah så söta.
Har duschat och ska fixa frillan och packa det sista. Sen jävlar! :D

Puss

Vad tror du?

8 juli

Gud vad jag älskar att sova, men för de kan man ju inte sova bort hela dagarna :) Ska kolla film och One tree hill nu! Tjarååh

10 dagar kvar ^^

Fatta att bara vara någon nära

Vet inte hur många avsnitt jag har sett nu av One tree hill? Jag kan inte sluta kolla!! Nu blir det mer av de ;)

(mp)


7 juli

Booooooring, jag tror jag dör så tråkigt har jag. Och så längtar jag tills onsdag då jag åker till Nathalie, skulle egentligen åka som imorgon men det blir bättre på onsdag :) 
Annars, idag då jag vakna kolla jag på film, sen kom Melvin hit för Angelica har jätteont i magen så hon var tvungen att åka in till Linköping, undra om det kan vara bebben som är på g? :P

Another day, belongs to you and me, somewhere, someway,
Another day

00:28


Är inte trött nånstans så ska kolla film. Puss


Vilken kväll, det trodde jag aldrig..


6 juli

Jävla väder!


Kolla film precis på 5an Mamma vid 16, oh gud vad sorgligt det blev då, det rann trårar faktist.. :) 
Nej men annars då, det regnar fortfarande och jag mår illa som en aa, jag vet inte vad. Har pratat med Nathalie och lite så, så det kanske blir att man åker båten Birka på torsdag till fredag. Jag hoppas det blir av för jag vill bara härifrån just nu. Inget går bra för mig på nått sätt...
Kanske skriver mer inatt. Puss

Vet inte vad jag ska tycka och tänka

01:17

Kolla precis på Step Up 2, och den var grymt bra + att det fanns många snyggingar ;) Så nu är jag på bra humör och hoppas det håller i sig :) Händer imorgon då sötis folket!? Hör av er (;
Go natt!!

oohja! ;)

4 juli

Har varti vaken nu i över 2 timmar och inte gjort nånting, var ute med en av hundarna och sen fixat mig lite och så. Angelica, Erik och Melvin kommer nog snart skulle jag tro.
Ao, idag händer det väl inte för så mycket. Kanske drar ner till stan en stund. Ska görs annat, Puss


Du gör det igen, är jag förvånad? Nej!


Angelica och dom kom runt halv ett, då gick vi ut och satte oss i solen. Trodde inte det skulle bli nån sol idag, men runt två timmar satt jag i solan iallafall :) Men det börja ju regna, stor helvetes droppar! Aja, någon sväng till stan blir det inte idag. Orkar verkligen inte.
Tror väl att mor ringer snart från Tyskland och ska tjata om om det är bra och allt det där. Men det är det väl..
Hejhopp


Du får mig på andra tankar, jag kan inte vara sur på dig

3 juli

Grattis Nathalie!! <33 Hoppas du får en underbar dag :)

Har solat i 4 timmar, så nu orkar jag inte mer :P Skönt att det blev sånt härnt väder igen då, hoppas det blir samma ihelgen. Idag då, händer väl inte så mycket mer eller? Ska väl ut o sätta mig i skuggan lite och ta det för lugnt :)
Puss

Säg att det inte är sant..

2 juli

Vakna hos Becca idag igen då :P Vi fixa oss lite och drog ner till stan. Becca hitta massa kul, själv hitta jag en vit top, vi fika lite på stan sen drog vi hem åt ett varstit håll. Så ikväll ska jag sova hemma ;) hah.
Igår gjorde vi ingenting, mös i soffan och kolla tv :) Varmt som fan det varit idag då, och imorgon ska det bli ännu varmare :O (Y) Det är bra, mina bruna färg är borta så den ska jag fixa tillbaka.

Väntar på att mor och Hasse ska börja med krubbet, grillning! :)
Pusshejs



Mmm, hejdåda..

1 juli

Grattis Becca, fyller 17 idag min sköna höna! :)<3  Sitter faktist och väntar på henne att hon ska firas klar. Vi ska käka födelsedagspizza och ha riktigt kul. Sov hosna inatt igen. Vi får se hur det blir inatt :) Hah. Älskar att vara med dig!

Arå, bara 18 dagar kvar tills jag fyller dåra =) Ska försöka så att Malin och jag kan fixa nått lite skojsigt här hemma den helgen efter som hon fyller den 24 juli :) , elr om det blir helgen efter de, beror ju på min föräldrar.
I helgen blir det att vara hemma fredag med Angelica,  Erik  och Melvin. Mina föräldrar ska till Tysklad, det är bra ;) Får iallafall parfym av mor. Om jag ska ner tillna och vara trevlig. TjingTjong! <3


Nu är jag där igen..



Grattis hun! <3

RSS 2.0