29 november

Redan fedag imorgon, gud så fort veckorna går alltså. Så snart är det jullov och allt!! Imorgon ska man då på hälsokontroll hos syster Roland, hah.
Vet inte vad jag ska göra imorgon, kanske till Charlottenborg, fest där. Min kusin kommer ner med några kompisar så får se om jag också drar dit en stund, eller om jag åker till bror och tar det lugnt där.
Och självklart tjafsa mamma och jag om att jag ska till Kumla. Så nu får jag inte!! Blir jävligt sur. Men det finns ju nått annat att hitta på också.. Finns inte så mycket mer att skriva,  idag, slappt i skolan. Lång datalektion och sen matte, det funkar. Sen åkte jag hem, käka och plugga. Vicken "rolig" dag! (Y)


28 november

Slapp dag i skolan, som vanligt :) Efter skolan åkte Nelly och jag inte till stan för att fixa inlämnings uppgifter, det gick väl helt okej. Sen när jag kom hem fixa mamma mat åt oss sen städa jag mitt rum lite till. Så nu är det så fint så :) Har min lilla gran på hyllan som gör det så mysigt på rummet.
Snart ska vi inte till grannen Jeanette och hälsa på lilla bebisen Indra.


27 november

Som man alltid tänker på tisdagar, vilken jobbig dag, eftersom vi bara har fem minutersraster och typ fem lektioner! Men idag hade vi bara nästan tre lektioner, så sluta tio över elva :) Så Sandra, Nelly och jag åkte in till stan för att köpa fika på Östensson och sedan åka hem till mig. Men Nelly kom på att hon ville ha en stor muffin, så vi åkte till Maxi och sen hem till mig. Efter vi hade fikat kolla vi på film, P2, usch säger jag ba! Den var vidrig och läskig, men också spännande.
Efter att Nelly och Sandra åkt börja jag plugga på saker som jag inte gjort och saker som ska vara inlämnat nästa vecka. Orkar inte ligga erfter.
Imorgon börjar man då klockan tio, sååå skönt. Och har bara två lektioner, hoppas jag :)
Ska fortsätta kolla på Andra Avenyn!! :D

26 november

Gympa gympa, fan vad jag hatart!! Men måste gå på skiten, har redan IG :O ojoj! Aja, får la fixa det =) Är lite småsur på mig själv, har två grejjer vi ska lämna in i morgon som jag har glömt bort, och båder grejjerna är till samma lärare, bra Linda Eriksson, skitbra! (Y) Om typ en timme är det Andra Avenyn, det kanske gör mig på bättre humör.

Imorgon ska jag fika med Nelly och Sandra, myys :)

25 november

Då har man julpyntar dåra!! :D Riktigt mysigt blir det när det är mörkt ute.
Fast ändå är det en månad kvar till julafton.

Helgen har varit tråkig, fredags var jag bara hemma för jag mådde inte alls bra. Kolla film med mamma och Hasse. Igår kom lilleman hit, så fick leka och kolla på samma film 400 gånger. Oså idag pynta vi :) Imorgon har vi prov i försäljning och service. Så har pluggat rätt mycket idag. 
Om en timma och en kvart börjar Andra Avenyn, weihu! :D

23 november

Fy fan vilken dag det har vart. Har varit trött som fan och det är nästan snöstorm ute!! Och så går man specsvenska, hah det är så mesit. Idag fick vi sitta vid datron och skriva ord som ett barnspel spela upp.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Känner mig inte helt bra dåra..

22 november

Sitter på datakunskapen, inte det roligaste precis. Osen har jag matteprov, usche!!
Idag ska jag inte göra nåntingt,hem fixa svenskan som jag ligger efter i, sen SOVA. Är riktigt jävla trött.  Nu fortsätter datan.

Gick la bra på matteprovet, kom på en grej jag gjorde heeelt fel på när jag kommit hem! Lite jobbigt, så där försvann 4 poäng. Vet fortfarande inte vad jag ska göra ihelgen? På lördag ska jag nog vara hemma, barnvakt åt systerson:) Om tre veckor kankse jag drar till Kumla och festar! Oskar ska ha fest, sa han. Så hoppas det håller sig:P

21 november

Slapp dag, bara två lektioner. Sandra, Nelly och jag åkte in till stan för att jag inte vet :) hah. Men sen åkte vi hem till Sandra. Utanför där typ mötte vi Niklas. Vi gick hem till Sandra och tog "mellanmål" ^^.
Har matteprov imorgon.. Ska försöka plugga lite, tycker det är svårt att plugga till ett matteprov. Men vill verkligen få VG!! Fick G på förra provet. Men men, får se hur det blir : )

Har inga planer för helgen? Känner inte för att festa iallafall.

20 november

Det var många som var sjuka idag från klassen. Lite tråkigt var det, Natha, Becca, Denice och Sandra är sjuka =/ Krya på er!! Tisdag dåra, en av dom jobbigaste dagen av skolveckan. Men det flyter på : ) Skönt att man börjar klockan tio på onsdagarna, så man får sova ut litegranna ; ) Räkna ut igår att det är 23 skoldagar kvar till jullovet!! :D Kanske inte räkna helt rätt, men men. Det kommer gå fort.  Emelie och hennes mamma har julpyntat och jag är sååååå avis. Mamma säger att vi KANSKE ska börja på lörda att sätta upp allt det mysiga.

Idag fyller Ronja pullan, grattis babe! : )<3

19 november

Studiedag dåra.
Vakna för en stund sen, hade riktigt ont i halsen! Men hoppas det inte blir nått utav det. Vill inte vara sjuk mer. Idag ska jag in till Skänninge med familjen. Sen ska jag fixka lite med läxor med Nelly, vi kör en Mcd på det oxå =)


Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

18 november

Helgen har varit helt okej! Fredags vart det Hugos med dom bästa, förfesta litegranna här hemma först. Och igår kom Natha och mormor. Först på kvällen kom Marwan och hans kompis innan vi åkte till Charlottenborg. Hände inte så myket där borta, men det var kul iallafall =) Idag på förmiddag åkte dom hem. =/

Kom hem för en stund sen, har varit på kalas hos Melvin, min systerson som fyller 4år idag, grattis gullunge!! =p

Imorgon är det  studiedag dåra. Riktigt skönt! Men har ingen aning om vad jag ska hitta på..? McD med Nelly hoppas jag, om jag får tag påna; )


RSS 2.0