30 december

Igår kom Emelie förbi Johannes innan vi skulle till stan. Jag städa som bara den! Spela lite sen gick vi. Åt lite frulle på McD. Sen vidare till stan. Hitta en stickad tröja utan ärmar på Gina :) Bara 75kr. Och Emelie en klänning på Vila som hon ska ha imorgon. Efter vi kollat runt lite gick vi och sola sen hem till Joahnnes igen. Spela Mario Kart i två timmar (Y) Sen kom Johannes och Hjelmar. Vi gick hem åt sen gick jag till Joahnnes igen och sov där :) Idag har det ju inte hänt för så mycket. Handlat lite med mamma och Hasse. Vill iväg och sola men det är ju ingen i min familj som har pengar som kan följa med! Och vill ju inte åkta iväg själv.

Imorgon så äter vi, några av familjen iaf. Sen går jag ner till Johannes och fixar mig sen vidare till en fest :) Det kommer nog bli helt okej imorgon om det ser ut så som vi hoppas, det är bara alkoholen som behövs. Annars skiter jag i de :)

28 december

Maten igår vart superbra! Det tyckte killarna också :) Så Emelie och jag ska försöka göra tacopaj nästa helg?
Sitter nu hos min sköna böna, maten kom nu hörde jag. Sen ska vi hem till Johannes och kolla på en av filmerna vi hyrde igår, På smällen :P
Johannes jobbar imorgon, så de blir att man vaknar ensam.. Men går väl upp skapligt , ska till stan sen sola :)
Puss

27 december

Hitta en massa roligt i Ikano

Ett par stövlar, svarta
Ett par vanliga tennisskor, vita
Ett par tofflor, ljusbruna
Ett par ljusa jeans
En siden tshirt
Beckham parfym till Johannes, julklapp

Är riktigt nöjd med allt. :)
Sitter nu hos Johannes. Emelie och jag tog med oss mat, dricka och godis som vi ska fixa till senare sen ikväll. Igår bjöd Johannes oss på mat i hans föräldras hus. Och alla vi 4 sov där med :) Idag åkte Joel, Emelie och jag till McD, käka lite, sen hem och fixa lite. Och nu så sitter vi då här. Grabbarna spelar Mario Kart och syster glor på. Ska väl ut till dom och göra dom sällskap :) Puss

Bilder från igår kommer

25 december

Gårdagen blev bäst! <3

17:37

Jag hatar verkligen mail man får hela tiden. Men nu fick jag för mig att kolla och radera lite. Och tur fan att jag kolla. Jag har fått mail från Östenssons och dom vill ha mig som helgvikarie. Varannan helg och varannan onsdagskväll :) Blir ungefär 10.5 timmar i veckan, helt jävla suveränt så nu är jag skitlad verkligen! :D:D

Emelie och jag ska snart iväg med Johannes och Joel och käka någonstans där det är öppet. Nått måste det ju finnas, är döhungrig! Och imorgon åker Becca och jag in till Ikano, jag vet, kanske inte den bästa dagen att åka. Det kommer vara tjockt med folk. Men va fan, det är ju massa rea :D OOOOH kan inte släppat, är för GLAD! :D

00:13

Det blev mat från Napoli :) Testa kycklingtallriken, uäk! Torr som bara fan. Efter krubbet blev de Mario Kart (Y) Var hemma rätt skapligt nu ikväll, var tvungen att fixa och ha mig :) Vi får se om det blir Ikano imorgon. Det är ju röd dag imorgon så bussen kanske inte går som vanligt? Annars så får det väl bli en runda här i stan. Emelie och Ida är med också :)

Prata med Nathalie förut i telen i 50 minuter! Har ju inte pratat med henne på två veckor. Så det fanns en hel del att prata om. Hon ska komma hit några dagar efter nyår :) Hon har ju varit i Thailand och hon har köpt en Adidas tröja till mig! :D Görnice juue :P

Imorgonkväll ska då jag, Emelie och Joel till Johannes och äta. Han skulle fixa ihop någe och så skulle vi kolla nån film :) Och på lördag ska mamma och Hasse iväg så då blire väl att vi 4 sitter här. Nej om man ska ta och lägga sig så man kommer upp imorgon. Puss

Lite bilder från gårdagen

     

24 december

God Jul då allihoppa!
Det kommer bli en av dom roligaste afton, får jag hoppas. Men ändå en av dom jobbigaste. Veta att den man har varit med en mycket lång tid hatar en. Mår dåligt bara jag tänker på de. Men det finns inge jag kan göra åt..

Har ju varit hos pappa nu i två nätter. Vi har bara tagit det lugnt. Igår fira vi lite jul. Fick prafym, smink, godis, trosor och sen kortet vi alla barn är på med lilleman.  Åkte med mormor hem förut, och nu ska jag fortsätta fixa mig sen ner och hjälpa Hasse med maten. Senare kommer Johannes :) Och ännu senare kommer Joel.
Det blir att alla vi här spelar spel, och sjunger sing star (Y) Mamma köpte ps3 bara för att vi ska ha sing staret! Heh.

Måste fixa nu va, Puss!

22 december

Har inte sovit i min säng sen i måndags! Så det kändes lite konstigt kan jag säga. + att jag är lite förkyld med. Täpt i näsa och hostar, uäk. Det är ju inge kul nu när det snart är jul.
Nu snart åker mamma, Hasse, jag och hundarna till morfar. Ska äta lite och så. Sen senare skjutsar mamma oss till pappa. Imorgon ska vi fira jul med farmor, Mikko och Nathalie :D Det var grymt länge sen man träffade dom tre. Sen på julafton åker Emelie och jag hem med mormor. Och hoppas mamma slutar ett som det var tänkt från början. Annars slutar hon tre och då blire bara stressigt och jobbigt. Johannes och Joel kommer hit sen senare på kvällen och ska fira lite med oss :) HAHA, grejjen till dig Joel är kanonbra! Nej nu måste jag platta håret sen så sa vi åka. Puss

<3


19 december

Gud vad dagarna går fort! Mindre än en vecka kvar till Julafton :) Vakna hos Johannes igen, hade faktist stält klockan på nio för hade tänkte åka ner till stan med Emelie, men visste att hon och Joel sov som bara fan. Så mamma och Hasse kom och titta på Johannes lägenhet, och jag åkte med dom hem och ringde och väkte Emelie och Joel. Hitta en tunnika och jeansleggings som var TRASIGA när jag skulle testa dom, vad ledsen jag blev. Men Emelie och jag ska  ner och sola snart, så då byter vi dom :)
Sen ikväll ska vi ner till söten och äta :) Nej nu måste jag fixa och ha mig. Puss

18 december

Vakna hos söten idag igen. Gjorde det vanliga när jag är ensam där, diska (Y) Kan det där nu ;) Runt 11 kom mamma & Hasse och hämta mig så handla vi lite granna. Var hemma en stund, sen gick Emelie och jag ner till Johannes och vänta på att han skulle sluta. Under tiden spela vi Mario Kart, och vad ska man säga. Jag är bra! Joel kom och spöka och tjura lite, men det går väl över får vi hoppas. Johannes kom hem tillslut. Nu är han och handlar och jag sitter hemma med syster yster och väntar på att min kära mor ska komma hem så vi kan dra och sola. Sen därefter åker jag hem till söten.

Pengarna från skolan hoppas jag har kommit annars så kommer dom imorgon. Mamma ringde och tjata på dom så det blir stan en sväng och se om jag hitter någe trevligt jag kan ha på julafton :) Nej hej hopp, tror att maten vi fixar är snart klar. Puss

<3


17 december

Det gick riktigt bra igår på mässan. Fick 11 muffar sålda :) Har ingen bild här på dator så kan tyvärr inte visa hur våra fina muffar ser ut. Men företaget går bra, tror jag? Vi har lite beställningar också. Efter mässan igår åkte jag hem till Joel för att Johannes skulle hem till sina föräldrar och äta. Senare kom Johannes och vi gick hem till han. Han fick en ros av mig som han hängde upp i hallen.
Var ju ledig idag så fick sova ut lite iallafall. Gick upp runt tio för att Jessica och jag skulle till skolan och lämna några muffar till IV-lärare. Och nu sitter jag hemma och ska käka lite sen gå ner till Johannes och vänta på att han ska sluta. Vi ska ner till stan för Johannes fick presentkort vart det nu var :) Fixa käka kanske? Puss

<3

16 december

Härligt, ska vara i skolan till klockan 7 ikväll, mässan ni vet. Efter mässan åker jag till Johannes och sover där. Söten fyller idag med, grattis! :)<3
Går bara imorgon, sen har jag jullov! Eller på torsdag är det bara någe i mulithallen som jag inte har någon lust att titta på och sen på fredag så ska vi bara vara här i 1½ timma. Och det är bara jätte onödigt.
Önska  oss i mitt UF-företag lycka till! Puss


<3


15 december

Sluta runt halv elva idag.  Men vi i mitt UF-företag fixa färdigt montern till imorgon. Skolan ska ha mässa för alla UF-företag på skolan. Så kom dit och kola mellan klockan sex och sju :)

Fick faktist G på Näthandeln idag, gränsen var 28 och det fick jag. Så nu ska jag sätta mig och plugga till Naturkunskapen som är imorgon, tråååååååk!


<3


14 december

Kan säga att jag har ingen lust längre att sitta vid datorn, dels finns det inge kul att göra, har inge ljud på datorn och så har jag mycket annat för mig nu under dessa juletider.
Annars så, helgen har varit görlugn och skön. Fredas, hade fortfarande feber, hämta lite böcker i skolan. Hängde med mamma och Emelie till vådrcentralen för Snuskemelie har massa utslag på kroppen som kliar. Sedan blev det kvälla och jag drog till Johannes för att ha en myskväll. När jag kom dit var Joel där men han drog senare för han skulle på någon julavslutning. Johannes och jag åkte till Valencia för att käka lite. Hans föräldrar och lillebror kom en för att käka med. När vi var mätta och belåtna åkte vi hem och kolla på Idol :) Joel kom och vi titta på två actionfilmer, trodde att dom skulle suga, eftersom jag inte gillar action speciellt mycket. Men dom var görbra :) Efter de vart det sovdags.

Igår, kom hem runt tre kanske, fixa lite här hemma. Och senare framåt kvällen hämta Johannes och Joel mig och Emelie och vi åkte hem till Johannes. Efter en stund ringde Hasse och fråga ifall Johannes hade lust att åka och köpa ciggaratter till han, det gjorde vi och tog en sväng hem till Johannes föräldrar för att hämta ett sällskaps spel, det vart då Geni, en massa frågor ni vet. Och min syster då, hon är ju inte speciellt bra på sådant och skämde ut sig lite igår. Haha!
Jag hade tänkt sova hemma inatt så jag kunde gå upp rätt skapligt så jag kunde plugga lite till provet imorgon. Men runt tjugo över två ringer Johannes och frågar ifall jag inte kan sova hos honom. Och självklart gjorde jag de.
Vi vakna halv två typ. Och han börja städa och ha sig, han ska ju ha släkt och grejjer hemma för han fyller ju på tisdag :) Så jag drog hem och nu sitter jag och väntar på krubb.


Skönt att det är sista veckan nu.

<3


12 december

Åker till skolan snart och hämtar böcker, så har jag någonting att göra i helgen.

11 december

Mår mycket bättre än vad jag gjorde igår. Men vi får se hur det blir ikväll, det är på kvällarna det är som värst. Men hoppas att jag kan gå till skolan imorgon. Man missar så mycket när man är borta. + att jag har prov på måndag och tisdag som jag behöver böcker till så att jag kan plugga i helgen.
Hängde med mamma och Hasse till Linköping. Det är så tråkigt att vara hemma själv,  men sov typ hela tiden. Och på vägen hem köpte vi mat på McD.
Får se om jag åker ner till stan någe ikväll. Om jag orkar, och om jag inte har någon feber. Men behöver köpa julklappar och titta en snabbis på dom tjejer i min klass ska stå i Vilas skyltfönster och vara levande skyltdockor.
Nej nu ska jag kolla One Tree Hill. Puss

10 december

Igår när jag kom hem från Johannes så kände jag mig görhängig, ont i ögonen och ont i halsen. Trodde det skulle gå över men när jag skulle lägga mig så börja jag svettas, frysa, svettas, frysa. Och i morse var det inte ett dugg bätrre. Hoppas verkligen inte att det är halsfluss! Men tänkte att jag bara skulle gå på Samhällslektionen imorgon för vi har prov i det. Och har inte lust att ligga efter i de.
 Ska lägga mig igen och kolla film. HejsSvejs

9 december

Imorgon är det redan den 10 december, och bara två veckor kvar till julafton! Är inte riktigt färdig med julklapparna heller. Så det måste fixas. Idag tänkte Sandra och jag vara duktiga och gå på engelskan som är då frivilig för mig. Kommer dit, är en halvtimme på lektionen sen hade vi håltimma fram till tio över tolv. Lite jobbigt men vi kämpa oss egenom dom dära timmarna. Efter skolan drog jag hem med Emelie, hon gjorde mat och jag gjorde chokladbollar. Sedan gick jag till Johannes, prata, var ute & gick och kolla Andra Avenyn.

Elakt

8 december

Lite segt vare att ta sig upp imorse, det vart inte alls många timmar sömn.

Sitter nu på datalektion, inte för så kul. Så håller på att göra om Sandras blogg, ska göra om Jessicas med :) Slutar om en timma, då ska jag hem, plugga lite och vänta på att tiden ska gå så jag kan gå ner till Johannes.
Puss


7 december

Tror inte jag kan må sämre. Hatar verkligen mig själv och vet inte om jag kommer förlåta mig själv. Gör så att mina vänner blir ledsna och besvikna på mig, och sårar den personen som jag aldrig hann lära känna. Jag kan inte säga mer än förlåt och att jag ångra så mycket..


5 december

Glömde berätta igår att Becca och jag var på stan och handla julklappar. Kan ju inte berätta vad jag köpte för både mamma och min syster läser här :) Men till Becca köpte jag en kalender som hon fick dirr efter :P Och jag fick en mascara av henne :)

Sitter nu på Info&Layout och tror jag dör för att jag är så irriterad, de flesta vet ju varför. Men det kommer gå bra.
Men vad händer ikväll gott folk!!!? Jag känner verkligen för att festa!

4 december

Sitter hos min sambo. Hon duschar och jag gjorde precis klar min grej till psykologin. Så ska snart sova.. Och imorgon är det helg! Gött som bara fan. I tisdags hängde jag med syster yster till Tönten där Chråle och Johannes var med. Tog det lite lugnt sissodär. Vi kolla på en video på youtube, HAH så fort jag bara tänker på den garvar jag. http://www.youtube.com/watch?v=yPtYIsVuh-U
HAH herregud!!

Och igår tog jag det också rätt lugnt. Plugga till ett helvetes prov tills idag. Senare gick jag till Johannes och kolla film :) Framåt nio skjutsa han hem mig till min sköna böna och jag sov här :)

Nej nu ska vi sova. PUUSSSS!!!

2 december

Seg jävla dag har det varit. Och dagen börja lite fuckat också. Vakna då hos Becca, men hon mådde inte bra så hon stanna hemma. Så fick gå själv i regnet till skolan! :O :P Sen har dagen varit görseg men mycket rolig (Y) Imorgon har jag bara 2 lektioner, lite sovmorgon och så. Blir bara att ta sig hem och sen börja plugga. Har prov med Sören på torsdag.. puuuust. Men tror jag ska sola lite innan jag drar hem :) Skulle ju inte vara fel och åka ner nu, men har orken.. :P Fryser som bara fan.

1 december

Ny månad, ny vecka och min lärare kan gå och dö!





Lycka till..

Hängde med Becca hem efter skolan. Kolla lite film sen somna vi, och sov i 3 timmar. Så vi får se hur det går att somna ikväll :P Efter vi sovit drog jag till stan och sola och nu sitter jag här igen, ska även sova här inatt igen :P Becca ska kolla på julkalendern, jag dissar den och myser på msn ist :)


RSS 2.0