31 oktober

Vart ingen sola igår heller. Så ska dra ner sen efter jag har käkat. Hasse står där nere och gör min favoriträtt! Stuvade mackisar :D Wohoo! Senare runt fem åker jag ner till stan och möter bönan. Ska sova hos henne inatt med :) Så hör av er gott folk om vad som händer ikväll.

Igår då när mamma, Hasse och jag var nere på stan, helvete vilket väder det var! Så vi åkte hem efter en halvtimme. Men ett par vantar fick jag med mig med :P Kan behövas nu. Min söta mamma börjar planera lite om hur vi ska julpynta. "A men om vi flyttar den stora blomman dit så kan vi ha granen där. Och så måste jag köpa de och de, gardiner dit och dit." Hah, hur hon är. Men vaddå, julen är ju det mysigaste som finns! När det är mörkt ute och man tänder ljus och det luktar jul inne, och så alla tomtar och belysning! Ooooh, va mysigt! :D Aja, lite mindre än en månad kvar tills hon pyntar iallafall :P
Ska ner och se hur det går med krubbet. Puss

15:45

GISSA VEM SOM ÄR I MOTALA!!

MIN SNYGGING, SAIF!!! =D<3

30 oktober

Äntligen kan jag äta lite mer normal mat :) Det är skönt, då blir jag iallafall mätt. Väntar på att Hasse ska komma hem så mamma och jag kan åka och sola. Senare ikväll tror jag att vi tre skulle ner till stan och kolla lite. Nordman spelar ju på torget :P
Skönt med helg imorgon, men ändå inte. Då är det ju snart praktik igen.. Men det är ju bara vara där. Har ju kommit in i allt nu och det känns ju mycket bättre. Har inte varit borta en enda dag heller (Y) Det är bra. Nej om man ska ner och kolla om gubben är hemma.

Den sista filmen jag titta på igår var också kanonbra, lite sorglig sådär. Det är ju drama :)

16:56

Det vart ingen solning förut. Vi kör påt sen efter vi varit på stan :P


29 oktober

Åkte till Becca efter vi lämnat Nathalie vid tåget :P Vi har inte gjort någe speciellt nu när hon varit här, men har ändå haft riktigt kul! :) A som sagt sov jag hos min sköna böna inatt. Kolla tv och lite film. Var hundvakt med, pff. Han gillar mig för mycket så jag blir trött pån! :D Haha, nawe plutten. Ne men han var på mig från sex till halv tie i morse och hoppa och hade sig. Det är sånt man får ta med en sån liten skit :P Och idag har Becca och jag bara legat i soffan och tatt det lugnt. När mamma hämta mig så åkte vi och sola. det var länge sen, och gu så skönt det är.

Har faktist fått i mig massa ätbart under tiden jag varit hos Becca, det är bra (Y)

Saknar känslan att vara kär

23:15

Kolla nyss på filmen How she move. Och den var riktigt jävla bra!!



Oxh nu ska jag kolla på The deep end of the ocean. Båda filmerna är drama, och det är sånt som jag älskar! :)


27 oktober

50 minuter kvar, vi får se om det går.. :)

22:16

Som kommentaren jag fick utav Becca så blev det av och det blev bra. Bild kommer senare :P
Ska in och lägga mig hos min sötisgäst. Puss

Jag tänker på dig


26 oktober

Igår gjorde vi ingenting. Satt hemma med mamma och Hasse och kolla film, Taken, gu fyfan vad den var bra. En av dom bästa jag sett :) Nu fixar vi oss lite och ska ta oss till Rimi och köpa godis :P A det hära med Harrys är fortfarande tveksamt. Vill ju verkligen dit och vara full och glad. Men vi hittar ju ingen förfest! :O Så vi skiter it tror ja..
Puss

25 oktober

Kvällen igår var lite sådär, en vän till mamma och Hasse kom och vi spela spel på tvn. Jag och Chicko vann såklart. Sen när vi spelat klart gick jag och la mig. Vakna imorse av att jag fick sms av Nathalie! Hon undra om hon fick komma och det fick  hon ju! :D Så mina dagar är räddade <3 Ska bli så kul och träffa henne, minns inte sist vi träffades vafan! :O Prata om allt skit som har hänt.. Hon gör ju mig på bäst humör med, precis som några av mina vänner gör här hemma med :)



Såg bilden Nelly lagt upp på bilddaboken och fick faktist tårar. Då insåg jag hur mycket jag saknar henne och allt vi har gjort i alla tider. Som hon skrev så finns jag inte i hennes framtid, tycker det är tråkigt. Skulle kunna börja om och glömma allt jävla skit som har kommit ivägen för oss. Jag älskar dig.


24 oktober

Hatar denna jävla horstad. Händer ju ingenting :S

Sluta fyra idag, sola lite sen åkte jag hem. Ingen är hemma och det är mörkt i hela lägenheten, de gjorde ju inte mitt humör, liv bättre. Sen när nyss så när mamma och Hasse kom hem så roppar Hasse på mig i trappen. "Kom så ska du få se!" Jag trodde ju självklart att det skulle vara någe roligt. Han hade köpt ett jälva spel, som man kör på dvd, och det var ju så fränt. Hah, herregud.
Imorse när jag och en tjej stod och vänta på bussen halv sju så ser vi den komma och kör i en jävla fart och åker förbi! Så det var bara att gå hem och be mamma skjutsa, hon stod ju i duschen så det var lite stressigt. Men annars så har dagen gått himlans fort. Det är skönt. Men skönast av allt är ju att vi har lov nu! Ojojoj vad jag ska sova.

Hör av er ikväll

23 oktober

Tänke igår att det skulle bli jobbigt och tråkigt att jobba eftermiddagen/kvällen idag. Men det var tvärtom, som förra veckan vare dött och få personal. Det är skönt, + att jag får stå själv med en jättepall och ställa upp varor och pricka av och ha mig :P Och idag var det ovanligt många snyggingar på Östenssons, det gillar vi.

Igår kom jag på att jag pratar så jälva mycket när jag kommer hem. Som igår när mamma, Hasse och jag åkte till Maxi, jag prata heeeeeela tiden, min käft gick i ett. Det är nog för att jag inte pratar så mycket på praktiken och att man ser så mycket som man måste berätta sen när man kommer hem :P Hah fyfan. Imorgon då gott folk, jag hoppas ju såklart på fest. Det kan ju förfan inte bli den färjde helgen i rad man är nykter. Livet funkar inte så liksom. Nej om man ska lägga sig och fortsätta kolla på Svenska hjärtan, börjar 7 imorgon så måste sova snart ju. Sista dagen imorn med, sen är det looooooov, fyfan vad underbart.

Puss på er allesammans

 




22 oktober

En normal praktikdag. Imorgon blire eftermiddag/kväll, pff. Orkar inte!

Ska iväg och sola med mamma snart, gött som bara fan. Fryser och är trött. Men efter solningen blire en sväng hem till sambon. Puss

Orkar inte bry mig längre

22:11

Sitter här med mitt glas med pepsi och funderar på att köra Svenska hjärtan, säsong 4 (Y) Vet, det är en kärring serie, men det går inte sluta kolla när man har börjat! Så tjarrå fuckface!

21 oktober

Seg är jag.

  

Kort, kort, det är KORT!

Ditt liv, dina val

20 oktober

Jag orkar fan inte med jävla praktiken!

23:34

Trodde jag skulle dö på praktiken idag. Varje morgon så måste jag vara i jävla frukt och grönt-rummet. Jag hatar de. Den jälva människan som jag brukar vara där hackar bara på mig hela tiden. Så jälva dryg är hon, men ibland kan hon vara skitsnäll och jag vet inte vad. Sen vänder det bara. Aja, fyfan. Och imorgon går jag ända till sex! Ujuj. Och då kommer Jimmy och möter mig så ska vi gå på hans promenad han tjatar om :p

Efter praktiken var jag och klippte mig, det vart väl bra. Men nu är det ju så kort :( Sedan åkte jag till stan för att köpte lite blondering till Emelie och slingor till mig, sola lite sen gick jag hem :) Och jag kan säga att jag är väldigt nöjd med hur slingorna blev, mycket bättre än gången innan :P Nu ligger jag här och kollar på tv med stängda ögon. Godnatt på er mina sötisar

Tro inte att du lyckas

19 oktober

Helgen har bara rusat iväg fast man inte gjort någonting. Igår så satt jag hemma med Martin, mamma och Hasse. Drack lite sen gick mamma och Hasse ut så Martin och jag dunka på musik, men tönt som Martin är så gick han upp och la sig. Senare kom mamma och Hasse hem med Sibyllakrubb och satt och berätta allt som hänt under kvällen osv. Prata även med Svensson och Jimmy igår, båda var lite fulla och glada och nu ligger dom hemma och är bakis, mohaha :D Aja, ligger nu i sängen och väntar på att en film ska bli färdig. Läste Beccas blogg och hon och Mickis hade sett en film inatt, I am Sam, och lät intresant. Älskar verkligen dramafilmer. När man gråter lite när det är sorgligt eller om någonting jättefint händer :P

Andra avenyn ikväll med (Y) Det är nice, men innan kvällen ska jag ha varit nere och solat. Det har blivit lite mycket de senaste två veckorna. Men måste ju få färgen, sen räcker det med kanske två gånger i veckan :P Ska till Becca snart med, har inte träffat henne sen i onsdags :O Det är inte bra :D Puss på er!


Snygg då!

Jag mår dåligt när jag ser att du mår dåligt. Du ska veta att jag alltid finns hos dig och du kan ringa eller komma hit när du vill. Du är min bästa vän och ställer alltid upp för mig när jag har haft det svårt, varit så himla ledsen, det är de jag ska göra för dig nu och i framtiden. Jag älskar dig min vän <3


17 oktober

Klockan är snart tio och jag är dötrött. Men känner verkligen inte för att lägga mig. Vill bara att nån bra jävlel säger "Linda ska du med på fest och hade det förjälva roligt!? :D" Men det är ju bara att fortstätta drömma. Annars så har jag kollat på Idol med mor min och Hans. Ooooooooh, jag dör snart. Vill göra nånting förfan!

16 oktober

Gött med välrdens somvorgon! Prata lite med pappa på msn, och dom har fått kortet på oss barn.
Inte så bra kvalité, men det får duga :)

Usch, som sagt, alla andra vart bra.



21:58

Gud så skönt att jobba kvällar då. Typ ingen personal, 3 stycken och så är det inget folk som handlar. Det är slappt, men då blire ju ingenting att göra, plocka upp bananer, plocka skräp. Inte så kul. Förut idag när min handledare gick hem för dagen sa hon till mig att vi alla skulle fronta i hela butiken, aha, inte så jobbig, tänkte jag. Men det tog tid kan jag säga. Och så när jag har gjort det asafint vid alla såsar så kommer det två snygga killar. 25 kanske dom var. Ojda ;) tänkte jag och kolla på dom lite i smyg. Den ena sa till den andra. "Vilken sås ska vi ha då?" "Ta ostsås" När killen tog såsen så åkte det ner kanske två paket. "Dåligt frontat" sa han bara och gick. Heeeeelvete vad sur jag blev. Jag som har slitit och haft mig. Grisar, efter de var dom inte lika snygga längre.
Så jävla gött med helg alltså. Att man får sova uuut. Men mest av allt så längtar jag till lovet. Praktisera en vecka till så. (Y)Ae om man ska  fixa lite och sen sova. Börjar ju sju imorgon :|

Puss

Hur skulle allt bli om jag bara skiter i allt och alla och väntar på dig?


15 oktober

Börja sju idag, det var lite segt. Men som tur var så sluta jag klockan ett. Och imorgon börjar jag ett, det är skönt att få sova lite :) Slutar sent med, nio. Då är det bara att åka hem och sova för på fredag börjar jag sju igen. Jag bara lääääängtar till helgen. Ska väl festa på fredag, om jag orkar :P Börjar som sagt sju och slutar fyra. Sen har jag annat för mig.

Aja, kollar nu på Horton. Ska väl sova lite snart.
Puss




13 oktober

Första praktikdagen fixad och jag kan inte säga mer än att jag är jäääävligt seg.. Ont i fötter och i huvudet, så jag tog mig till stan och sola. Det var jag värd, efter en hård dag :P Imorgon börjar jag 9 till 6 :/ Usch, det kommer ta död på mig :P

Kollar på Färjan nu, för jälva bra är det ;) Blir jävligt sugen på att åka båten igen alltså, det måste vi fixa :)


12 oktober

Fredag

Var i Örebro runt halv sex. Pappa mötte hos och vi åkte och handla lite sedan hem till han. Fick då träffa lillebror och han fick lite kläder och en mjukishare :) Pappa hade stängt in Tyson, hunden, för att han blir helt vild när det kommer nytt folk. Men sen så sa Emelie att pappa skulle släppa ut honom. Så han gjorde de och med en jävla fart springer Tyson och hoppar och har sig på mig och Emelie. Han är ju inte liten heller, asbaffig. Han var heeeeelt crazy! ;) Så om Natha hade varit där så hade hon dött! Hahah!! Fick en bok av pappa som han har sparat sen jag föddes "När jag var liten". Massa roliga kort och grejjer. Tack så jätte mycket för den :)
På kvällen gjorde pappa och Lotta mat, jääättegott var det. Kolla lite på Idol och film sen vare bara att sova. Man skulle ju upp halv åtta lördagmorgon.

 

Lördag

Bara att stiga upp och börja fixa sig och käka frulle. Halv tio tog vi bussen in, hela bunten. Och kvart över tio tog vi kort. Emelie fick sitta med Brandon i famnen, lilla Simon stod på hennes vänstra sida, jag bakom Simon och Mathias bredvid mig. Kortet vart väl bra, iallafall på alla andra, vart inte för nöjd med mig själv :P Så om jag vågar så kanske jag lägger ut det sen när vi fått det :) Efter vi hade tagit kortet så var det ett tag tills Emelie och jag skulle åka. Så vi gick runt lite på stan. Sen mot tågstation. Redan halv ett var jag hos Johanna. Vi gjorde inte mycket i början, gick lite till Maxi sen fixa krubb och lite senare mot kvällen. Kolla film, gick ut sen och träffa Masoud och Niko alltid lika irriterande ;) När vi kom in senare gick vi bara och la oss.

Söndag

Nu sitter jag här, Johanna vakna nyss och a. Ska väl fixa mig lite, packa i ordning väskan. Mitt tåg hem går halv tre, och är hemma halv fyra, så ni vet alla sötisar :) Ska väl bara ta det lugnt idag. Förbereda mig inför imorgon. Är ju inte allt för pepp för praktik nu i 2 veckor.. Aja, det är bara att stå där och se förjävla snygg ut ;)

Puss


9 oktober

Alla var på Harry´s igår, ångrar lite att jag inte var med. Gjorde ju inte allt för mycket, satt bara och kolla film och satt vid datorn. Idag var vi lediga då. Så syster och jag åkte ner till stan, kolla runt lite sen fika vi på Med Eller Utan, men det vet väl alla redan, eller? Efter vi fikat klart åkte vi och träffa Joel en snabbis. Hem fixa lite sen bara ta det lugnt.
Ska till tandläkarn imorgon, halv åtta ska jag vara där. Borra lite, inte så läskigt. Isånnafall är det bedövningssprutan som är otäck. Det är ju ont som bara fan. Så om det är någon som vill slå mig imorgon så gör det imorgonbitti på vänstra sidan (Y)

Åker ju till Örebro imorgon med, tar kort på lördag sen åker jag till Johanna :D Det var länge sen nu, och du har blivit blond och grejer , det är nice :)

Nej om man ska duscha lite. Puss

Alltså, vad är det med folk!?

8 oktober

Gympa nu på morgonen och jag är med! (Y)

Säger bara, pinsamt..

7 oktober

Kom till Motala vid fem, och var hemma kvart i sex. Då vare bara att fixa käka sen plugga.. Men det kommer gå bra imorgon på Samhällsprovet tror jag :) Nej, jag orkar verkligen inte med att sitta här. Ska lägga mig i sängen och läsa lite till provet. Go Natt!!

6 oktober

Åkte till Becca i lördags och hade mitt kvällmys där. Kolla filmer och bara tog det lugnt. En helt nykter helg och detsamma blire med helgen som kommer, eller kanske, vi får se :) Var i Smedsby idag och lekte brandman, inget kul alls. Nathalie och jag var dom enda som inte gjorde nånting. Hah, stod bara och titta på. Sedan vare bara att åka tillbaka till skolan och göra prov i Näthandel. Där gick det mycket bättre än i Psykologin, fick godkänt (Y) Men när man precis har gjort ett prov så äre bara att sätta sig och plugga till nästa. Har Samhällsprov på onsdag och de känner jag på mig att det kommer gå bra :P

Imorgon åker klassen till Kick Offen i Norrköping, känner inte alls för de men det är bara att hänga med.. Sen vanlig dag på onsdag, tror ja, sen studiedag på torsdag (Y) De flesta ska på Draget på onsdag men det känner jag inte för. Så kör på en myskväll hemma :) Ae om man ska duscha lite och så. PUSS


4 oktober

Gu så skönt att vakna och inte vara bakis! Så jag var uppe och åt frukost runt tie. Idag känner jag att det skulle sitta perfekt med en tripp till Linköping, så ska ner och tjata lite på mamma sen =b
Nästa helg åker jag till pappa, sover där fredag till lördag och lördag förmiddag ska vi ta kort med barnen och Brandon. Jag får se om jag åker hem eller åker till Kumla, till Johanna. Det var ett tag sen nu :) Det skulle vara rätt skönt och KUL däremot! :D
Om man ska ta sig till duschen och fixa lite :) Puss påer



Kräftan 22/6-22/7


På kärleksfronten går allt som på räls just nu, turen står på din sida och det finns inte mycket att klaga på. Andra relationer däremot kan gnissla lite, framför allt finns det en risk att små konflikter plötsligt växer och blir stora. Välj dina ord noggrant om du måste gräla med en vän.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 4

3 oktober

Psykologin gick inte bra alls. Känner att jag kunde ha börjat pluggat med de mycket tidigare i vekcan än att sätta sig kvällen innan. Mitt fel.. Ikväll då, känner för att inte göra nånting. Är lite så där seg och inte på världens bästa humör.
Har Info & Layout ni i en timma och 20 minuter, puuuuuust!! 

22:27

Det blev en myskväll med mamma och Hasse ikväll med Idol :) Lika trevligt de. Man kan ju inte festa varje helg :P Tror jag ska lägga mig och sätta på en film och sova lite granna. Imorgon ska jag träffa min sambo, prata lite om livet. :) Annars så, hör av er sötisar. GoNatt

Fattar inte hur jag kunde gå på ditt jävla fjäsk varje gång det var något. Du förstör för mig, du gör mig arg, ledsen och jävligt irriterad. Försvinn från mitt liv.

2 oktober

Idag har jag faktist pluggat! Och det är inte ofta. Har psykologiprov imorgon, två kapitel. Har suttit och läst riktigt noggrant egenom första kapitlet, skrivit ner en massa. Så sen innan jag ska sova så läser jag andra kapitlet. Börjar halv nio imorgon med men jag drar till skolan som vanligt, ska plugga lite extra så jag för godkänt iallafall :) Nästa vecka har jag två prov, måndag - näthandel, onsdag - samhäll.. Pff, och jag är ju så trög och fattar noll ibland alltså så ja, hoppas det går bra. Sen efter nästa vecka börjar vi praktisera, jag viiiiiiill inte.. Jag kan ju inte säga att praktiken blir bättre än skolan för det kommer det aldrig bli. Aja, det är ju bara att vara där och se bra ut! (Y)
Ska lägga mig nånstans och värma mig, Tjolahopp


1 oktober

Ny månad, nya förväntningar.. Sov hos Becca inatt, och fick faktist med mig Becca med på bussen. Det är ju nästan ett mirakel ;D hah. Aja, seg dag som vanligt. Åkte hem och sket i sista lektionen eftersom jag skulle till lassarettet. Klassen är nu i Linköping på nån mässa. Inget för mig.
Annars så är jag sjukt uttråkad och tjurig. Ska kolla lite One Tree Hill och bli glad.

Du finns inte mer

RSS 2.0