30 november

1 advent, ooohyeah. Det närmar sig jul och jag dör av läntan! :D När Emelie och jag kom hem från pappa igår så hade mamma pyntat resten av lägenheten, gu så mysigt det blev, + att mamma och Hasse har köpt nu tv till vardagsrummet :)
I fredags åkte ju Emelie och jag till pappa, Lotta och Brandon. Åt lite pizza och kolla på Idol och en film som jag inte minns namnet på. Och igår åkte vi upp på stan innan vi skulle med tåget. Köpte bara smink, eftersom det var det enda min plånbok tillät. Åt på McD och fördröjde tiden med att vara strosa runt. Gick sen till tågstatioen och satte oss på tåget. Åker till pappa igen julveckan, på måndagen där. Och åker hem på julafton med mormor.

Snart så ska jag ner till stan för att stå på julmarknaden i stan med mitt UF-företag, önska oss lycka till! Puss


 

Min bror är sötast! <3

 

Erikssons

 

<3

18:22

4 växelspaksmuffar sålda idag, hah helt okej. + några beställningar :) Efter vi packat ihop så drog Becca o jag och sola, ladda på mitt kort med 50kr och idag mellan klockan 12-17 så fick man dubbelt av de man ladda på så 100kr då :) Helt suveränt alltså :)  Ska ta och packa lite och dra till min sköna böna <3



27 november

Har inte haft tid och ork till att sitta vid datorn. Det har varit mycket i skolan osv. Men men. Imorgon åker Emelie och jag till Örebro till pappa och Lotta :P Ska vara där till lördag. Kunde inte stanna till söndag för mitt UF-företag ska ju stå på marknaden i stan. Det får vi se hur det går, hoppas vi får någe sålt iallafall :) Nej, om man ska ta och plugga lite.. Psssst, orkar inte!!

24 november

En månad kvar till julafton och det är görmycket snö ute! Jag som inte ville ha snö, men det är rätt mysigt. Så fick värsta julkänslan så jag tog fram min lilla gran förut :) Mamma ska julpynta på övervåningen imorgon :) Och resten av lägenheten ihelgen. Så jävla myyyyys!
Sov hos Becca tills idag med. Och självklart vaknar jag mycket tidigare än henne så jag satte mig och kolla på veckans Andra avenyn. Den serien kan bara inte vara dålig, det går inte. Efter de, åt vi lite, diska och gjorde det fint i köket. Sedan ut en sväng med hunden i snön så han fick busa av sig lite. Det är ju första vintern för lillen så han är helt crazy! Efter lekstunden drog Becca och jag till stan för Becca skulle lägga undan en jacka tills imorgon, en likadan som jag har men en vit :) Sen gick vi hem till mig. Plugga lite, ska finskriva det lite till så det ser bra ut.
Har bara en jävla mening i mitt huvud. " I MUNNEN!" Fuck Sebbe som har tjatat sönder den meningen :p Haha, hur det kan vara. Ska ta och föna håret och sedan skriva lite..  Puss

  

Ni ser hur gaaaalen han var, fick inte en riktigt bra bild på han :P

 

23 november

Har inte suttit vid datorn på heeeeela helgen så här kommer lite smått om vad jag har gjort.

Fredag
Fixa mig och drog till Becca för vi skulle till en fest, men den blev inte av så vi drar till Dennis, men där var det kaos. Så vi drog hem till Becca och sedan träffa vi Carin och gick med henne och Becka till stan. Åt på med eller utan´, eller det var Becca som gjorde de. Vi ringde Sebbe och gick och mötte honom och gick hem till honom och sov.

Lördag
Vakna, gick och käka på DrottningKebab. Gick tillbaka till Sebbe och jag gjorde slingor i hans hår.  Vart riktigt jävla bra!! Hängde med han och sola och sen drog vi åt ett varsit håll hem. Så det har varit mycket skratt. Hah :)
Tog det görlungt när jag kom hem för var bakis som bara fan. Åt lite sen vare bara att börja fixa sig för jag skulle med Becca till Emelie och dricka lite. Åkte då hit och sen fick vi skjuts av Beccas mamma till Emelie. Sjöng sing star och drack vin och hade riktigt roligt. Alla som var där skulle ut så vi drog hem till Tessan där Martin var med. Åt lite pízza sen efter en stund drog vi hem till Becca och sov som bara fan!

Idag
Har inte gjort ett skit. Det är Harrys ikväll men jag känner inte fört. Usch och fy! Ska väl lägga mig och vila lite. Puss och kraaaaaaaaaaaam

20 november

Blir så avundsjuk på Emelie Petré, HON JULPYNTAR! Vill ju också men vi ska ju göra det nästa vecka, weihoo :D A, våra peppisar vart ju kanonbra igår. Men fick då fett ont i magen, heh.
Tänkte dra och sola först men skiter i de. Så ska väl hoppa in i duschen sen ingen fucking aning. Puss


19 november

Under kalaset igår så gick jag och sola på Sun4U sedan gick jag hem till Becca. Var där en stund sen hämta mamma och Hasse oss för jag skulle packa lite grejjer till gympan. Vi gick ner till stan för att hälsa på Sebbe som har flyttat till eget. Riktigt trevliga är dom dära lägenheterna. Fick många minnen av festerna hos Kim (som bodde i en likadan lägenhet) då han bodde i Motala. HAH fyfan.
Aja, vi kolla lite film och gick runt elva. Och självklart när vi kommer hem så hade jag glömt den dära jävla påsen med gympagrejjerna, så ska snart till Sebbe och hämta den och sen dra hem till Becca och sova där :)

Nu komm Tönten hit med, Mohahahha fuck you!! ;D

Måste springa  ;D Tjaaaa

21:16

Sitter hos Becca nudå. Vart lite ompysslad, för jag hade ot i huvudet :P Men nu är det bra iiigen ;D Nu så ska vi göra pepparkakor! :D PUUUUSSSSSS

Jag har gett upp

18 november

Jag vet inte vad det är med mig. Jag fryser hela fucking tiden! Hade jackan på mig typ hela dagen. Sluta tjugo i fyra med, och vi göra ju ingenting. Man blir så rastlös, är ju van vid att gå och ha något att göra hela tiden. Aja. Hämta skolkatalogen idag med. Jag vart ju inte kanonbra precis, men men. Åt inte i skolan idag heller för det var rotmos så har haft fett ont i huvudet hela dagen.  Men ska snart iväg på kalas så då blire säkert lite bättre. Melvin fyller hela 5 år idag! Grattis på dig söten :)

Jennie kom sen igår. Fika lite, gick med Emelie och mötte Joel, prata en sväng med den tönten sen gick vi hem och prata en massa skit. Ska väl ta någe och käka innan vi drar, och hoppas jag får lite pengar av mor min så jag kan ta en sväng förbi Sun4U :) Puss



Haha gu fy fan idag, vi hade SH och det var bara jag, Becca, Marcus och någre te inne i klassrummet och så går en kille förbi och tittar in som om han skulle vara där inne. Våran lärare sa då "Fel klassrum men rätt skola (Y)" Då gick pojken iväg, men sen går han förbi igen och ställer sig vid dörren och glor in. HAHA sen tredje gången så går fanskapet in och ställer sig mitt i klassrummet och bara glor. Han fatta inte att det inte var hans klass och att han inte skulle vara där inne. HAHA vilken idiot och vad vi skratta!!!

17 november

Skolan var sig lik, eller, handels caféteria har öppnat och det var helt okej. Sitter nu på datan  men slutar närsom. Ska då hem till Becca, fixa lite sedan umgås med Jennie :) Det var ju ett tag sen.

Ska hämta skolkatalogen med. Oh YEAH! Puss


16 november

Kom precis hem från Meddo, gött med lite solning :) Ska ta och städa heeeela rummet och sedan lägga mig och glo en film. Skolan imorgon, ska bli lite kul. Puss

16:49

Städa då rummet, så nu är det rent och fint :) När jag var klar fixa jag lite mys, med Pepsi, vindruvor, bulle och kolla film. Eden lake, en rysare. Inget som man ska kolla på ensam. Men nu blev det så.. Aja, den var rätt bra ,äcklig, läskig och sorglig. Hoppa till flera gånger, hah.

Så vad ska man göra nu då?

 

15 november

Sista dagen igår. Och fick till slut sitta i kassen. Kul vare fan, men vart lite stressad när det kom folk :P Hon som hjälpte mig med kassan trodde jag hade suttit förut eftersom jag var så jälva duktig :D Innan jag satt i kassan så hjälpte jag Petra med kött och sådant och så kommer Katrin och Anna och ville prata med mig. Och dom sa att dom var jättenöjda med mig och att jag har chans till sommarjobb OCH extra jobb!! :D Så ska skicka mail till Karina och se hur det blir :P Fick också en papperskasche men fullet med gosaker.

Got2b hårspray 
Nivea shampo/Balsam
Nivea duschkräm
Dove body lotion
Rexona deo
Äpplen
Manadriner
Bullar
Saffranslängd
3 200g chokladkakor
2 pringels
Vinduvor
Glögg med smak av vit choklad och lime
2 liter coca cola
Tuggummin
Pepparkakor
Gott och blandat

Tror det var allt :) Det vart lite sorgligt när det var sista halvtimman och man visste att man inte kommer tillbaka efter helgen. Jag bara älskar personalen, vissa har jag pratat med och kommer verkligen asbra överens med :) Så där stormtrivs jag, så vill inte tillbaks till skolan. Det enda jag saknar är vännerna man inte har träffat på läääänge.. Men ska tillbaks till Östensson igen i vår :)

Helgen då. Igår drack jag med Martin, vi drog till stan för Martin skulle hem och jag skulle hem till Becca. Sov hos henne och idag var vi på stan en sväng för Becca skulle ha nått från Vero Moda. Färga Beccas hår sen drog vi hem hit. Drack min glögg, spädde ut den lite med sprit så den skulle få en bättre smak :) Åt en massa sen gick vi och hämta kycklingtallrik :) Men hon åkte hem runt halv tie, så nu sitter jag här själv och undrar vad fan jag ska göra? Går nog och lägger mig om inget annat händer :) Puuusss

13 november

Näst sista dagen och det gick väldigt fort idag. Jag och andra praktikanten Niklas fick vara i frukt och grönt rummet för hon som skulle  varit där idag var hemma med sjuka barn. Och det tog till, herregud. Och han Niklas fråga mig hela tiden hur vi skulle göra osv, han kan väl tänka själv? Och jag ville ju inte säga hur han skulle göra på allt för det kanske blir fel och då får jag skiten.
Blev ingen kassa idag heller, hann inte. Igår fick jag stå bakom Lena och titta lite på kvällen. Det är ju inte så svårt som det verkar. Bara de att dom trycker på knappar så fort :O Men men, jag lääär mig :D Så imorgon skulle jag och Katrin sitta i kassan en sväng :P

Ska när som till Linköping och kolla efter vinterjacka, det kommer gå fort för mamma och Hasse kan inte gå bland folk i varuhus.

Blir galen att vi inte har ljud på datorn, får sitta med min mobil med musik. Det är väl lika dåliga högtalare, bättre än inget :P Nej, ska ut med hunden sen åka :P Puss



20:47

Hitta min jacka jag ville ha :) En röd, och den är mysig! Och så köpte jag hårfärg, så nu är jag bruuunett ;) Ska bara föna håret sen lägga mig, börjar ju sju imorgon med.. :P

För vissa blir drömmar till verklighet, hur blir det med mina?..

12 november

Det är fucking kallt och du irriterar mig!

Vad är det killar söker, smala, omogna, småflicker med fjolliga bröst och inget vättigt i sina huvuden? Jag lägger ner :)

11 november

Hela dagen igår så funka inte vårat internet och det var ju inte alls kul. Men men , praktiken är faktist rolig. Igår när jag kom och hade bytt om till mina kläder och ska ner och börja min praktikdag så kom min handledare och tjoa att jag skulle få låna hennes kläder. Så jag smälter in i mängden ;D Och kläderna är riktigt snygga, bara de att vi ser ut som servitriser.  Och det passar ju inte. Igår fick jag lära mig göra etiketter och plasera runt olika nya varor vi fått, då kände jag att jag har får mycket mycket mer ansvar och då blir allt mycket roligare. Antingen imoron eller på torsdag ska jag då få testa kassan. Är väldigt nervös, är så rädd att göra fel och vet inte vad. Och alla jävla olika "koder" eller vad man ska kalla det för när man ska till exempel slå in apelsiner, det är ju massvis :O Det är sånt man lär sig, säger min mamma så a, det är bara att slå in det i huvudet.
Denna vecka har vi 45års jubileum och jag fick den stora äran att stå vi entrén och dela ut tårta och kaffe till våra kunder (Y) Herregud, tror inte jag har fakesmilit så jävla mycket. "Hej, lite tårta kanske, vi firar 45år jubileum! Kaffe också?" Det bara ekar i mitt huvud :P

Martin har formaterat om lilla datron så nu har vi inget ljud och jag tror jag hänger mig snart. Vil ju kolla på Andra avnyn, missa ju i söndags, så då kan jag ju inte kolla på det som visas ikväll. + att jag vill ladda ner One Tree Hill så jag kan kolla på de också! Ooooh, vilka problem jag har. Och världens tråkigaste väder. Det kan inte bli sämre!!! Fuck

Måste skriva en rad om Oskar bara för att han typ läser min blogg  nu för fösta gången ;)
Du är saknad söten! :)



Nu förstår jag..

21:45

Jag är rätt kräsen av mig när det gäller mat. Som ägg, har aldrig tyckt om ägg. Men för flera år sen  när jag var hos Beccas farmor och farfar och vi sov där så fick vi jämt stekt ägg till frulle. Och jag våga inte säga ifrån, men det var ju bra. Idag älskar jag stekt ägg! Och lök har jag aldrig tyckt om, nu kan jag äta det (Y) Bra jag är då.

Igår kolla jag på Caspian, prinsen av Narnia, det är andra filmen. Och jag bara älskarn, som ettan,  Helt kanon. Ska se alla filmerna om det nu blir flera. Det är lite som Sagan om ringen, fantasi och alltihoppa. Det är fräääsit :P

Jag försöker bara vara trevlig, bry mig lite, vara lite mer än ingen för dig


9 november

Åkte då till Martin igår. Det var väl trevligt :) Martin och två av hans polare som var där åkte in till stan för att går ut. Men Becca och jag stanna kvar och prata med Tessan. Sedan skulle de flesta ut så Becca och jag drar till Ekön, hämtar Emelie och sen taxi hem. Åt lite hemma sen kom jag på att jag hade massa saker hos Becca som jag måste ha. Så vi gick ända hem till Becca från mig!! Men a , det gick rätt fort :P Idag, bakis som bara fan, men var ändå på asbra humör. Det är bra.

Sista praktikveckan nudå. Göött!! Men lite tråkigt kommer det allt bli, det är ju superbra personal som jag stormtrivs med. Och du är ju nu som jag kan det mesta och vet mycket + att jag får göra mera :) Hoppas jag får testa kassan i veckan. Inte säkert jag hinner för vi ska göra om på Östenssons. Så det kommer vara körit som bara fan. På torsda blir det att vi drar in till Linköping och kolla jacka och skor. Så måste byta mina tider... Hoppas det är okej. Och hoppas Becca kan följa med :b

Nej, nu ska jag göra annat ;)



22:21

Min vän åkte för ett tag sen, och nu ligger jag här och tycker synd om mig själv. Mår fett illa och är dötrött, men tror jag ska ta och kolla på de 3 Andra avenyn avsnitten iallafall :) Gognatt på er. <33

Vad ska jag säga?..

8 november

Här har jag inte skrivit sen i onsdgags :O Men det har inte hänt för så mycket, praktiken är som vanligt, segt.. :) Skönt att det snart är skola. Annars så, det är helg. Igår satt jag bara hemma med mamma. Hasse, Martin, Mevlin och sen kom Tessan från Stockholm. Satt och drack lite smått. Ikväll ska jag till Martin, för han fyller 20 idag! Grattis till dig, och grattis till Johanna som fyller 16 :D<3
Puss på er

15:43

Åker till Becca snart, fixa sig lite sen dra till Martin och supa! Hör av er sötisar :)


5 november

Praktiken var inte så tråkig som jag trodde. Får göra lite mer, känns som om jag har fått mer ansvar :) Så nästa vecka ska vi ge oss på kassan (Y) De får vi se hur det går.
Imorgon kommer min mormor. Men hinner knapt träffa henne, hon kommer väl innan jag börjar imorgon, 12. Och jag slutar 8 och då ska jag bara hem, duscha, äta sen sova. Så kan det vara. Det blev inge Linköping i veckan. Har inte pratat med Katrin, min handedare om jag får byta lite tider. Vill inte göra det heller nu när jag har varit borta två dagar. Aja, snart är det fredag. Jag vill FESTA!


Ska inte tjata, ska inte bry mig, ja ska bara inte. Det är din tur.



Söt bild (Y) Hitta ingen annan då jag är
mörkhårig, ska jag färga tillbaks?




Tungan är bra, lite svullen bara :)



Blir nästan galen

00:08

Nu vet jag

4 november

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811031542567076&a=1&

Nu har jag också gjort en sån dära fråge grej om mig :) Så, vad kan du om Linda!? :D

22:06

Gjorde om bloggen lite, och a, vart nöjd som vanligt :) Var hemma från praktiken idag. Mådde inte så bra då ;) Hah, aja. Så ha kollat färdigt på hela Svenska hjärtan och en film, Grace is gone. En drama då, den var helt okej. Men har sett mycket bättre. Var också med mamma och Hasse och titta på Angelica och Eriks nya lya. Riktigt stor och mysig :)

Under tiden jag gjorde om bloggen så fixa jag naglarna, klippte av dom lite. Annars så är chansen att dom ryker av under praktiken, och det är ju inte för så skönt.
Hasse berätta förut idag att Martin, min låtsasbror har vunnit en lyxtripp på Cinderella värd 3000kr!!! Och jag är helvetes avundsjuk, vill ju med åka! Får tjata på mamma =D Nej om jag ska fixa det sista sen sova. Börjar 7 imorgon :I Pusshejs

3 november

Orkar inte mer, vill börja skooolan!

2 november

Sov till halv två idag! Fan, så hela min dag har gått så jävla fort. Så har varit lite sur, men men.  Det är ju bara att längta tills nästa helg.. Var iväg med mamma förut och handla lite julklappar ;) Heh. Så har man inte pressen på sig sista veckan :P Du fyfan vad kallt det är på mitt rum, och vet inte om elementet funkar :S De får vi fixa. Så ska ner och sola lite, så jag blir lite varm :) Praktikfan imoron igen, 2 veckor till. Orkar iiiiiiinte. Ska fråga om jag får byta lite tider för i veckan ska mamma, Emelie och jag in till Linköping och leta vinterkläder :) Nej, nu måste jag rusa till bussen. PUSS

1 november

Ny månad, nya förhoppningar

Festa till det lite igår. Becca och jag cykla till Jojje där det var lite roligt folk. Drog upp till Södergården och kolla läget. Det var väl lite sådär. Tog hojjen och drog hem till Becca och sov. Idag har vi bara tagit det super lugnt, drog till stan och köpte krubb, kolla lite film och sådära. Becca fick för sig att vi skulle göra pumpapaj, så vi drog till Maxi och storhandla. Men det fanns ingen pumpa! :O så det blev inget med de. Jag drog hem och hoppades på lite fest, men det sket sig också. Och Becca dissa mig så fick sitta med min mor, Hasse och Chicko. Dom dissa mig med. Men sedan gick jag och mötte sötisSvensson och hans vän, men dom drog typ nyss. Så nu sitter jag är helt ensam. Ska ta och leta mat. Puss på er mitt folk.



Bilder sen igår.



Leo & Becca



André & Joel kör barre



André, Joel & vår sötisvän Per

RSS 2.0