28 januari

Snark, snark. Det var nära på att jag skulle hoppa över gmpan idag. Men sen kom jag på att jag kanske hoppar över expon, och jag vill ju inte hoppa över båda, frånvaron liksom. Så jag drar till gympan men gör ingen nytta, sitter på bänken och ser kung ut. Han vi har istället för Jöns har ju noll koll. Så han märker la inte om jag är med eller inte(?) Aja, om jag hoppar över expon så slutar jag 12, och då åker jag hem och sover som bara den! 

Det är typiskt att jag alltid blir klar med sminkandet och frillan och klädvalet på bara en halvtimma när jag har sovmorgon. Som idag, jag gick upp tio över sju så har jag en timma och en kvart på mig tills bussen går, tjugo i åtta sitter jag nere och käkar frulle och har ingenting att göra. Så skulle lika gärna kunna har gått upp för en kvart sen.. Men sånt är livet.

18:05

Alltså, kan man ha mer tråkigt än vad jag har? Eh nae tror inte de. Det är bara Hasse hemma, så det blir inte mycker snack.
Sluta tjugo över tolv idag, kom hem och tänkte sova i 1 timma, men det blev 2½. Inte så kul, nu är klockan redan sex och om inget händer inom kort tid så går jag och lägger mig. Hej hopp!


27 januari

Var på förintelsedagen idag i sporthallen, riktigt intressant vare. Men hörde inte speciellt bra, men det jag hörde var bra :) Gubben sa två gånger att han inte ville ha aploder efter han pratat klart eftersom det är väldigt känsligt det han prata om. Men så var det ett gäng som sitter och klappar händer iallafall, vilka nötter.
Efter vi varit där drog Becca och jag till stan för att käka på Med Eller Utan och sola, men solningen idag var inte skön! Det vart äcklig varmt att jag var tvungen att gå ut. Det vart så varmt att man inte kunde ligga stilla för att det brände så mkt.. Aja, inte det solariumet någe mer!
Sitter nu och väntar på att Andra Avenyn ska börja, så ska ner och poppa porre (Y)

Har fixat bild nu på nya frillan :) 

 

26 januari

En helt kanonbra skoldag! Becca och jag prata om massa grejjer och jag skratta som bara fan! höhö. Efter skolan gick jag och Becca till Zlund för att lämna affischer men det hade visst några nötter redan gjort! Så vi drog hem till mig, käka lite, jag packa lite för ska sova här inatt :) Mats kom och hämta oss och vi handla lite. Kom hem hit och vi fick för oss att klippa upp håret lite och fixa till sneluggen lite. Tillslut stod jag här med en lugg (Y) Men det vart rätt så bra :) bild kommer, höhö.

Ska hoppa in i duschen snart sen tror jag att vi ska göra minipizzor :) Puss!

25 januari

Helgen = Ätit, festat och sovit. Det är det enda vi har gjort, höhö.

Fredag
Nathalie kom, och vi leta galet efter fest. Och tillslut hitta vi fest, hemma hos Chråle. Mötte Becca en bit därifrån och vi börja vårt festande. Hade riktigt kul faktist. Blev att Natha och jag sov på olika håll. Men gick och hämta henne runt nio på morgonen!

Lördag
Hämta då Natha, vi gick till stan för att vänta på bussen. Gick in på Östenssons och köpte frukost och tog bussen hem. Väl hemma äter vi och sätter på en film och slocktnar. Sov väl bara en timma eller så. Men det var dags att leta fest igen. Tog det lungt under dagen och framåt eftermiddagen börja vi fixa oss, fast vi inte visste om det skulle bli någe. Vart lite sur bara för att ingen visste någe och att vi inte hade någe och dricka. Men Becca ringde och sa att vi skulle börja ta oss till Victor. Där var Malin, och Denice, och Victor och hans vänner. Hade kul där också.
Tog kvart över ett bussen hem och här hemma var Joel och Emelie, trevlans. Snacka lite och hade det riktigt kul, höhö. Alla smeknamn som kom fram, haha.

  
 
Söndag
Lämna Nathalie vid tåge kvart över ett. Tråkigt att helgen gick så fort, har haft det görkul! Och vad ska jag göra nudå? Ingen aning, ska iallafall senare ner och sola med Becca :) Hej hopp mina vänner!



Jag är blyg men jag vet vad jag söker

19:56

Gud i helvete vad trött och seg jag är. Kom hem för en timma sen efter en riktigt varm solning. Vart lite krongel för Becca, växelautomaten funka inte så hon fick inga tior. Så vi ringde Meddokvinnan så hennes man kom och hjälpte oss. Så Becca fick sina pengar :) Ska snart hoppa in i duschen sen får vi se vad som händer, om jag somnar eller så :) Har lite läxor att göra med.. Aja, ha det bra människor!

22 januari

Sitter hos Becca och tare lugnt som bara fan. Åkte hem till mig efter skolan och käka blodpudding och potatisbullar och plugga (Y) Joel kom och vi fika och snacka. runt sex åkte vi fyra ner till stan och sola. Haha, lite action vare på Meddo ni! Nån kärring som var helt borta, helt crazy var hon, bara mata in pengar i växelautomaten. Och la i pengar i olika solarium och sket i pengar och snacka en massa skit. Men sen kom hon som städar och håller reda på Meddo och fick ta hand om henne. Undra vad som hände med henne sen då, om Meddokvinnan ringde snuten eller om the crazywomen drog hem på någe annat sett? Aja. Efter alltiohppa åke Becca och jag hem hit.
Tror inte jag skrivit de men min underbar kusin Nathalie kommer ju imorgon. Gud så kul, var ju ett tag sen :)  Och sötan har ju en Adidaströja med sig till mig med! :D Höhö. Det är ju lite snällt sissodär.

Det har jag tänkt på att den senaste tiden har jag haft det så jävla roligt i skolan, beror ju självklart på umgänget :) Ni är för underbara mina kära vänner <3


21 januari

Tar bussen om en timma sen blire kassaträning i tre timmar :) Blir nice, ska bara lära mig alla fucking PLU-koder. Får nog sitta ensam idag med, läskigt! Katrine, min handledare ringde mig igår och fråga om storlekar på kläderna och jag prata lite om tiderna under sportlovet. Så nu har jag inge sportlov heller.. *suck* Men det är värt pengarna :) Sen ringde hon 5 minuter senare och undra om jag ville med på personal fest den 31 januari. Och jag tacka ja, men senare efter samtaler vart jag lite osäker. Men har nu pratat med Sandra som också jobbar där och som går andra handel2an om hon skulle med, och det ska hon. Så nu känns allt lite bättre :)

Idag då, hade bara en lektion. Gympa, som jag faktist var med på! Lite badminton blev det ju bara. Sen var UF inställt och sen hade vi bara Expo, där som läraren är helt åt helvete! Så den lektionen sket jag i. Var hemma kvart över elva. Kolla lite Oth, åkte och handla med mamma och Hasse. Och Hasse köpte Guld kompassen till PS3, vad glad jag blev! Så har suttit och spelat det dära ett tag. Efter vi handlat åkte vi förbi skolan för jag skulle hämta lite grejer. Träffa Sebbe och han undra om han fick åka med så vi kunde släppa av han vid McD, så det gjorde vi på vägen hem. Käka sen när vi kom hem. Och nu sitter jag här och ska ta och kolla egenom PLUkoderna och fixa lite innan jag åker. Puss

19 januari

En lektion till sen blire hem och sova lite. Ska jobba sen sex till nio, lite kassaträning :) Och imorgonbitti ska Becca och jag stå i Elevcaféterian. Ska bli lite kul, det är bra den dära stenålderskassan som kommer bli lite jobbig. Men det ska väl gå bra :)

Igår sov jag hos Becca, sola lite och tog det bara lugnt. Nej om man ska ta och vara social på lektionen! Tjarå!

16:50

Sitter här och tryckte en semla nyss (Y) Och bara väntar på att tiden ska gå, vill vara nere på Östenssons nu så jag kan sluta snart! Blir lite nervös, kassan ni vet. Är rädd att göra fel hela tiden, det är så mycket man ska hålla koll på :P
Sov också precis nyss, skulle bara sova en halvtimma tänkte jag med det blev en och en halvtimma, höhö. Ska väl ta och fixa frillan! Tjingeling

22:09

Sådärja, tre timmars kassaträning gjord. Det gick väldigt bra, fick med mig PLUkoderna så jag kan plugga lite :P Men sånt lär man sig tillslut :) Sitter här nu med töntjoel, Emelie är nere och springer lite. Han ska tydligen sova här för han har ingen dator hemma, HAHA. Annars då, har fett ont i huvudet och käkarna. Jag biter ihop när jag sitter i kassa då jag inte pratar, a och så har jag ont i huvudet för jag ler så jävla pass! Orka.
Ska försöka bli lite trött nu va. God Natt!

18 januari

Hallå, vad händer om ett halv år då, vad händer då!? Jag fyller 18, weihuu! Längtar som bara fan. Det känns som om jag kommer klara mig riktigt bra i framtiden. Kanske har jobb på Östenssons när jag slutat skolan, fixar mig mitt eget, sen måste jag ju hitta en man som jag kan bilda familj med. Eller så skiter jag i en man, dom är ju ändå inget att ha. Spelar ingen roll vad man än gör så blir man dumpad av en massa jävla anledningar som man inte förstår. Orka er. Men en liten sötisunge vill jag ju ha :)

Igår åkte jag hem till Becca och var helt pepp för att göra någonting, Becca var lite trött sissodär. Men sen fick vi komma till en fest där syrran var, och Oskar. Så nånting gjorde vi ju då tillslut. Men den dära festen , hah, ungdomar från 92 och yngre (Y) Både Emelie och jag sov hos Becca. Och idag åkte vi hem skapligt. Handla lite med mamma, handla grejjer till så vi kunde göra semlor! Gud så bra det vart :) Och nu väntar jag på att vi ska åka och sola, så jag kan färga håret sen med :) Utväxten är inte för fin. Ska ta och gå ner och se vad som händer. Bråka lite med Emelie och Joel! ;D Höhö


17 januari

Stort jätte grattis till Oskar! Hoppas du får en underbar dag vännen :)<3

Igår satt jag hemma med mamma, Hasse, Chicko och hans brud Kajsa, senare kom Martin. Grogga lite och kolla på Let´s dance. Heja Laila säger jag bara, hon är kung och fett snygg. Runt elva gick vi och mötte Joel, åkte buss hem och vi gick och la oss :) Vakna att att Melvin sprang här på övervåningen och skrek att vi skulle upp. Klockan var ju bara tio, men gick upp då iallafall. Har bråttats lite med Emelie och så, nice de med för jag vinner ju jämt ;) Aja, händer ikvällrå!? Känner för att öla lite, så? :P Puss

16 januari

Det är fredag och jag sitter här med min pepsi :) Seg jävla dag, gjorde först provet i psykologin, det tog 10 minuter. Sen så vart det hål i 2 timmar och 20 minuter så vi spela uno och kort. Hade svenska, kolla på nån film om något jag inte vet vad, men bryr mig inte. Hade sen efter de hål i en timma eller så sen hade vi Info&Layout, och a provet. Ska göra om det nästa vecka för jag hade ju ingen aning om de. Nu så sitter jag här och undrar vad fan händer ikväll? Här hemma blire röjj, Melvin kommer senare :)

Ska börja med min kassaträning nästa vecka, vet inte om jag har sagt de, men men :P Måndag och onsdag kväll. Kom och kolla hur bra jag är då ;) Ska duscha lite nu tror ja :P Puss



15 januari

HejHopp. Redan fredag imorgon, helt suveränt. Den hära veckan har gått riktigt fort. Lite prov och sådant men det går an. Fick iallafall G- på mitt samhälls prov, bra är jag. Skulle nog ha pluggat lite mer, men igår har jag verkligen ingen lust :P Var iväg och sola med Emelie och Joel. Tog bara 2 timmar typ från att gå härifrån och komma hem igen, allt är Joels fel. Vi gick hem hit och kolla på Semester Svenskarna som börja igår. Och Joel fick en av Emelies kakor hon hade gjort,, uäk ;D hha.

Aja, har ett miniprov imorgon, Psykologi sen hade jag tydligen Info & Layout prov med, så de får vi se hur det ska gå :p Pusss

22:39

Sitter hos min böna. Var borta hos Victor och Simon för ett tag sen och spela Uno, hah, mobbat :P Men Becca är helt besatt av det där jävla spelet :P Och nu snart ska vi nog kolla film, men Becca raka upp hela foten, uäk! Hoppas det blir bra snart då.

Fick reda på nyss att Kim Carlsson fått en liten flicka, igår :) Stort grattis till er! Nu när jag tänker på småttingar, Brandon är redan över 5 månader!! Och lilla Maja med, herregud vad fort det går, snart ett halvår. Ojoj. A ska se hur det går för bönan. Puss

14 januari

Klockan är fem och har inte varit hemma alls för länge. Skolan tar liksom död på mig. Men det var riktigt jävla skönt att ha sovmorgon till klockan 11 (Y) Men när Expon börjar så är helvetet igång. Idag var läraren helt galen. Jessica med fler fick IG på en skitgrej. Vi skulle skriva A-Ö med stora bokstäver och små bokstäver sen 1-9. Och A.et skulle vara på ett speciellt sett som ingen tänker på med de hade så Jessica pch fler gjort fel så dom fick IG på de :S Helt fucking störd!! Så vi jag Becca och Jessica gick till handlesräktorn och klaga. Och hon förtsår oss, hoppas jag iaf :P

Ska ner med Emelie och sola. Sen hem och plugga som en, a vet inte vad :P Puss

13 januari

Skolan idag var riktig seg, ´vi gick ju inte och la oss förens halv ett igår! Men men, vi ska snart kolla på filmen vi skulle sett igår men som inte blev av :P Får göra samhällsprovet på torsdag istället, tack gud för de!!! Så måste verkligen plugga lite sen när jag kommer hem och stenplugga imorgon.
Hör att det inte går för bra för Becca, vi ska titta på hennes bärbara men ingen bild kommer fram, bara ljud.. Aja, vi hörs. Puss

18:53

Det blev inte mycket film, vi somna efter en stund :P Är hemma nu iallafall och gör inte ett skit. Ska försöka plugga lite så jag lär mig någe.. Nej a.

Fuck You

12 januari

Måndag igen, känner inte för skola. Orkar bara inte. Drog med Becca hem till henne, var där en stund sen nu är jag hemma. Ska duscha och lite sen åka till henne igen och sova där :) Ska ta och plugga lite till samhällen med, jag och Jessica har ju inte gjort de prov som var innan jul.. Får se hur det går, Jans ämnen har jag svårt för. Men får hoppas det går bra. Aja, om jag ska ta och göra någe vettigt. Puss

20:56

Sitter hos min sköna böna. Var med henne när hon övningskörde med din mamma och det gick väl bra(?) Måste börja med de jag med! Annars kommer det ta år och dar innan jag har mitt körkort.
Aja, vi ska kolla på en skräck sen med, Shutter. Det får vi se hur det går, om man kan somna sen eller inte :P Och jag har inte pluggat alls mycket på provet tills imorgon, det är så svååååårt!
Är DJ här nu med så måste fixa lite nya låtar (Y) Tjarrå!

11 januari

Känner att jag inte kommer kunna lita på någon nu på ett tag, efter de du gjort. Säger bara tur fan inte det hade gått längre tid för då vet jag inte vart jag skulle ha tagit vägen. Att komma på en sån grej mitt i allt. Jag fick känslor för dig, fast det bara var en kort tid. Men så vi umgicks så kändes allt så jävla underbart och jag trodde på oss. Men nu är det som det är och jag måste gå vidare, jag SKA gå vidare. Men det är svårt och jobbigt. Hare bra, tjarå!

OOH, jag trodde ju att Andra Avenyn skulle börja idag, men det börjar inte förens den 13de! Fuck that. Men a, ska käka nu snart sen ner och sola sen vetifan. Vill hitta på något, vill umgås med någon, jag känner mig så jävla ensam nu efter allt. Igårikväll umgicks jag lite granna med Emelie och Joel. Kolla Körslaget och sen på film. Tina Turners film, så jävla bra. Sen kolla vi tre på Björn Gustavssons film, helt suverän! Haha. Sen gick vi och la oss.

Har fått tider nu hos Östenssons, varanann helg och varanann onsdagskväll :) Men lite jobbigt kommer det bli när vi har praktik med, kul och jobba, mån-fre sen helgen där sen mån-fre! 12 dagar i streck, det måste vi ordna, kommer tröttna påt annars.

8 januari

Sov hos Emelie inatt, hon fick mig på lite bättre humör. Så lite bättre kändes det ju. Sitter nu i skolan och gör inte ett skit. Har bara en lektion till sen slutar jag. Ska väl hem då, plugga om jag får reda på när jag ska göra mitt prov jag inte har gjort. Sen vänta på att mamma slutar så vi kan åka och sola. Puss

15:48

Har så jävla tråkigt, fryser gör jag med. Måste ta och plugga, men har verkligen inte orken till de.

Det är jobbigt, jävligt jobbigt, för jag saknar dig så mycket..



20:03

Sola i ett av de solarie som jag aldrig har solat i, och den var sämst, verkligen sämst. Vart ju inte varmt! Så vart rätt tjurig. Men när jag kom hem fixa jag popcorn och ett glas pepsi så nu är mitt liv lite bättre. Ska hoppa in i duschen sen fixa lite. Puss

7 januari

Har inte sovit nånting inatt!! Kanske nån timma. Så trodde inte det skulle bli så populärt att vara i skolan. Men bara jag är med mina vänner så mår jag bra. Men nu, har bara varit hemma i 40 minuter och mår skit rent ut sagt. Känner mig så jävla ensam. Är så korkad, jag säger inte saker och ting när det är som viktigast. Nu kanske det är försent(?) Det jag vill att du ska veta är att jag har aldrig, verkligen aldrig känt så här förut. Så det här kommer ta låång tid.. Fuck allt

22:19

Det här trodde jag verkligen inte. Jag vill inte gråta, jag vill inte.

6 januari

Kom hem för tre kvart sen. Angelica med familj kommer och käka med oss när som :) Efter de måste jag fixa busskort, så jobbigt att man inte kan fixa de på bussen längre :S Senare kanske dra en soling, sen vill jag hem till Johannes en stund. Glömde skriva de igår att jag fick ju min julklapp av Johannes förra veckan. Ett par görgulliga trosor :)

Nu ska jag ta och fixa lite innan vi äter..

Det ska bli bra <3

Jag har allt, bra kontakt med min pappa, bra kontakt med min familj här hemma, med min syster, jag har Becca & Nathalie och jag har Johannes, hoppas jag.. Jag klarar inte det här :(

21:33

Folk är olika, två människor passar bara inte ihop. Men ändå trodde folk vi var perfekta. Men det var inte vi ihop. Vi kände varandra bara en kort stund. Men ändå kommer det ta tid för mig iallafall, att må helt bra igen. Jag tyckte, tycker väldigt mycket om dig. Ha det bra. <3 / L

5 januari

Oj, mitt första januari inlägg. Och det blev då inte förens idag, den femte.. :P Vårat internett har inte funkat så som det ska och så är jag mycket hos Johannes och där sitter jag inte vid datorn. Men kan berätta lite kort om det dagar vi missat här i bloggen.

Nyår

Det vart helt görbra! Åt här hemma, fixa mig sen kom Becca. Drack lite, gick ner till Johannes en stund sen vidare till Emma och Sara som hade fest :) Och tack alla som var där för kvällen, hade riktigt trevligt. Runt tolvslaget gick vi upp till lekparken här i Brinken. Kolla på raketer osv. Gick hem med Martin och sen gick jag hem till Johannes. Satt där själv och vänta på att Johannes, Emelie och Joel skulle komma. När dom kom fixa vi lite krubb sen sov vi som bara fan.

Trosdag

Vakna, mådde ju inte för så bra. Drog hem och fixa lite. Sen gick Emelie, Joel och jag till Johannes och vi fixa mat och spela spel om jag inte har helt fel? Tog det bara jävligt lugnt iaf. Sov där med.

Fredag

Fixa lite med mamma, handla. Åt sen på Svea med Emelie och Joel. Gick hem hit och kolla på Sagan om ringen, trean. Senare kommer Johannes som varit i Linköping och kommer hem till Motala och bilen inte startar, men det fixa sig tillslut och han kom hit. Efter filmen åkte vi 4 ner till Johannes och kolla vi på film(?) Sen sov vi.

Lördag

Var hemma en stund. Gjorde mig iordning och gick ner till Johannes. För att jag, Johannes, Chråle, Maddelene, Joel och Emelie skulle äta tacos :) Lille Hampus var med en stund med. Efter vi käkat spela vi först Alias, tjejerna mot killarna och vi vann stort. Sen spela vi Familje Geni, och då körde vi par. Och det gick inte lika bra. Men kan säga att Olle Bratts ämnen sitter i! Haha. När vi spelat klart kolla vi på Livet är en schlager, en helt underbar film :) Sen gick alla hem och sov, och jag stanna kvar med min man.

Söndag

Var hemma, sola lite sen drog Emelie, Joel och jag hem till Johannes och åt resterna från tacon. Hjelmar var med också. Efter vi ätit kolla vi först på 100 feet, helt okej :) Sen kolla vi på en film jag inte minns namnet på (Y) Men det var helt okej med, Hade tydligen sett den :P Sen gick alla hem och jag stanna kvar och sov.

Idag

Kom hem för en stund sen. Ska fixa mig sen ner till stan med Emelie för hon ska köpa hårfärg till Joel. Ikväll vill vi göra någon mat som vi inte gjort förut. Men lite svårt när man inte har pengar. Så tror det blir någe vi har här hemma som vi slänger ihop nere hos Johannes.

Lite kort så, dagrna har sett lite likdana ut, hehe :)  Puss på er


Johannes <3


RSS 2.0