30 juni

Har varit hemma i 40 minuter, men ska dra om en kvart igen typ :P Ska till Becca igen, sov där inatt. Igår var vi hos Petter med Marcus och kolla film. Det var kul  :P Får se vad som händer idag ikväll.
Ska fortsätta med det jag gjorde. Puss

Du har gjort ditt val och jag kan inget göra?


29 juni

Helgen

Fredag
Drog till Pimmens bror Adde med Kg, satt där en stund sen gick vi ner till Vätternfestivalen :) Där inne var det inte så kul, men innan och efter, hah! 

Lördag
Var bakis men det hindra inte oss för att festa igen :) Vi fixa oss och så, sen kom alla Örebroare så käka och drack lite. Gick till bussen och åkte hem till Becca för att vi skulle förfesta och fira henne :D Efter några timmar där åkte vi ner till Vätternfestivalen. Hah, kan inte mer än skratta åt kvällen alltså. Hade skitkul!! Fast har lite sår och bulor i skallen efter virvelvinden, heh. Sen är jag lite handikappad i handen för Natha kom emot med hennes naglar så nu gör det ont! :O Aja, tack för kvällen :)<33

Idag då, bakis som en fan. Ska nog till Becca sen så vi kan skratta lite :P 
(mp)

Allt vart fel.. Fan!!

27 juni

Natha kom igår då, gjorde inte så mycket. Åkte ner till Vätternfestivalen med mamma och Hasse. Det regna för mycket så vi tog taxi hem igen. När vi kom hem kolla vi lite halvt på film. Senare ringde Murre och Marcus och fråga om dom fick komma en stund. Men den studen blev till en evighet kändes det som. Vi kolla på film och dom drog runt 2.
Idag då, vakna fixa lite och så, åkte ner till stan en sväng, och nu sitter man här. Ska ner och käka lite jordgubbar :)

Ikväll, vart finns förfesten gott folk? :D




26 juni

Vakna för drygt en timma sen, men skulle kunna sova längre känner jag. Idag kommer Natha, halv fyra :D Så ska städa lite, och hinna duscha och fixa mig innan hon kommer.
Ska ner till Vätternfestivalen en stund ikväll med, kolla lite och så. Det får absolut inte regna imorgon eller på lördag alltså, det blir inge bra då!
Vart ska man förfesta imorgon då!? :D

Du är bra!

25 juni

Kom hem för en stund sen, har varit på stan med mamma. Hon klippte sig och jag köpte present till Becca, hoppas det blir bra, men det tror ja :)
Trosdag imorgon dåra. Då kommer syster hem med två kompisar, så då är lugnet slut. Natha är ju med ja, det är bra :)

I´m happy now!

Ja har världens jävla huvudvärk och börjar bli trött. Det här är ju inte bra.
 



För vissa blir drömmar till verklighet, hur blir det med mina?..


24 juni

A idag då. Ska träffa Bella vid fyra så ska vi ner till stan och glo lite. Har inte träffat henne på länge, a på midsommar men det var ju inte länge. Så det ska bli kul.
Nej om man ska börja fixa sig. Pussens

Vad är det som har hänt!? Fuck it!

Klockan är redan halv sju och jag har ju inte gjort för mycket idag. Vakna, suttit här och sen stan en stund med Bella. Tiden går så fort, men det är bra, för då är helgen här snart! :) Men den är nog lika fort över.. Men då är det bara att vänta på min dag ^^, 24 dagar kvar. Hah.
Jag saknar Natha något sjukt mycket, hah vet inte varför, men det känns som det var 100 år sen man träffa henne. Kommer faktist inte ihåg när jag träffa henne sist :S Inte bra.

Blir det bra nu? Upp till dig sötan..

23 juni

Träffa Nelly igår sen. Satt på Mcd i över 2 timmar och bara prata och skratta, love ya! Gick hem hit sen för att Nelly skulle kolla på nån film som hon har tjatat om, men den var tydligen inte så bra för hon häcka vid datorn med mig istället :P Sen skulle hon bara ha godis så jag skjutsa henne på hojjen i spöregnet ner till godishuset!! Sen hem hit igen. Hon drog hem typ kvart över elva eller nått sånt. Puss på dig.
Idag då. Åkte till Skänninge med mamma, Hasse och Erik för mamma ville till ÖB, sen till Motala igen och handla, hämta Marin och på vägen hem åkte vi förbi McD och köpte med krubb. När vi kommit hem så kommer Martin upp med högtalare till datorn och jag blev sååååå happy!!
Just nu längtar jag sjukt mycket till helgen! Det kommer bli för jävla kul, hoppas jag iallafall. Natha kommer på torsdag, ska nog ner till Vätternfestivalen då med. Det är gratis och Staffan, grannen, som sjunger i Sunrise7 spelar sin sista spelning, så det vill man ju se :D

Nej men om man ska städa lite granna.
Hej



Du sårar mig fast du inte vet om det själv

22 juni

Söndag? Det känns verkligen inte att det är söndag idag, typ måndag eller något.
Får se vad som händer idag då, jag som trodde det var måndag och skulle ner på stan en stund, men så blir det ju inte nu. Hah! Ska in i duschen, sen kolla lite med Nelly vad hon ska göra och så. Var länge sen man träffa henne. Sist var ju inte helt bra, men det ska bli bättre :)
Hejsvejs





I Need Your Body By My Side

21 juni

Gårdagen vart väl kul, käka och drack här hemma sen drog Martin och jag på nån fest, det var ju inte allt för kul så vi drog hem efter en stund. Martin somna såklart när vi kom hem, jag tävlade med Hasse och han slängde i mig i poolen. Så hoppas inte kläderna förstördes!!
A, så idag mår jag inget vidare, soffan och sängen har varit mina bästa vänner ;)
Ikväll då, blir nog att vara hemma.


Hey my lover


20 juni

Midsommar!

Vakna av att Melvin var här upp och skrek. Då skulle man upp och fixa frukost till han. Ska iväg med Hasse och Melvin, (Martin?) till nån midsommargrej. Har ingen lust med de, men det finns ju ingenting att göra. Efter de blir det väl potatis och sill, blä. Midsommar är inte min grej, kanske ikväll ;) Blir väl att man är hemma ikväll, om inte det finns nått väldigt lockande.

Idag fyller Emleie Petré, grattis till dig :)
Och jag har namnsdag, Linda,  grattis till mig!


Du finns i mina tankar hela tiden

19 juni

Mindre än en månad kvar tills jag fyller ^^, hah.
Har inte varit på så jävla bra humör idag. Mått illa och haft huvudvärk, men det gick över så fort jag fick i mig lite krubb. Köpte laddare till min dator med, men sen när vi testa den här hemma så gick det inte! Och då vart jag tjurig igen, men sen såg Hasse att han hade glömt en grej så nu funkar den! :D:D Weei!
Ska duscha nu och lite, Puss


Kom hit


Gör verkligen ingenting, sitter här och glor på det trista vädret. Fuck it!


Fan ta dig

17 juni

Sol! Solen tittar fram idag, fast det är inte så att man vill ut i läggas sig, är såå seg och har huvudvärk..
Men ska iallafall ta mig till Becca och prata skit. Hon är sjuk så det finns inte så mycket att göra.
Klockan är redan tre och jag har inte gjort nånting idag! :O Jag sover bort dagarna, det är inte bra. Glömmer bort vilken dag det är idag med, tror hela tiden att det är måndag. Aja, längtar till helgen, inte för att jag vet vad jag ska göra men det känns bara bra när det är helg :) Midsommar är det ju, men det är inget speciellt, lite potatis och sill som jag ända inte käkar. hah.
Nej men om man ska göra något bra. Tjing



Visst, allt är bara mitt fel, bara mitt!

16 juni

Måndag, ännu en ny vecka. Och har inga planer för vad som ska hända. Det är redan Midsommar ihegen, och vart är solen!? Vill har blå himmel med en stor sol och jättevarmt, då är jag nöjd :)  Det har ju redan gått en vecka på sommarlovet, så bara 8 veckor kvar ;)

Annars, jävligt seg dag. Tänkte ta och fixa naglarna, dom är för långa nu, sen kanske kolla film eller någe...
Fixa mitt löshår inatt, nu ska jag bara klippa till det lite så blir det nog bra. So it´s back!






I need your body by my side
To get me through there endless nights


 

15 juni

Helgen

Fredag.
Det regna så in i helvete så de var ju inte så kul. Åkte hem till Becca eftersom Danskarna ( mamma hade tagit fel och trodde det var folk från Norge som skulle komma men nej, hah ) skulle komma vilken minut som helt. Åkte iväg lite ochså tog det bara lugnt.
Senare runt elva cykla vi till Martin i spöregnet! Träffa även Tom en snabbis med :) Lämna kvar hojjen vid Preem för vi orka bara inte med den och tog bussen hem och sov.

Lördag.
Vi drog till stan för att Becca skulle köpa tubtopp och hårfärg, åkte sen och hämta min hoj sen åka och käka :)  Efter krubbet drog vi till min syster och hennes pojkvän för att dom skulle på bröllopsfest så skulle ta hand om min hund som var där. 
Kolla fotbollen, gud så dåligt det blev då! I sista minuten gör Spanien mål och det var kört..
Färga håret på Becca med, mörkbrunt, bra vart de! :)
Kim och Ogge kom en stund. Men Kim ville inte vara kvar för han kan inte sitta stilla. Vi gick med dom en bit med hunden sen dissa dom oss bara. Så vi drog in igen och kolla tv och mös.

Tack för helgen Pullan och att jag fick bo hos er! :)<3



Trallalalaa ^^





 

12 juni

Ja, skolavslutningskvällen vart väl ganska bra, hade iaf skitroligt! Var först här hemma med Nelly och Niklas, efter en stund drog vi till Dockan där Nilkas kände folk, men det sög så Nelly och jag drog till stan där vi träffa Becca och de flesta tjejerna i klassen :) Senare träffa jag Kim, han var här i Motala och hälsa på. Det var trevligt.
Becca och jag drog väl hem runt ett och satt och snacka skit med Marcus i Beccas källare, jag vet inte hur länge? Men de ska vi inte gå inte på. Träffa Kim en stund efteråt innan jag skulle hem till Becca och sova igen :) 
Puss på kvällen

Igår mådde man då inte för bra. Slappa hos Becca hela dagen och sov där igen :)
Idag när jag kom hem från Becca så vare bara att börja städa =/ Killarna från Norge komme ju imorgon..
Ska göra annat nu, HejHopp!

Du är inte som förr

10 juni

Wohooo nu är det sommarlov och jag på ganska bra humör. Sov i två timmar så att jag ska kunna hålla igång hela kvällen. Men frågan är, vart ska man vara!? Det blåser så in i helvete så vet inte riktigt om man ska vara ute :P

I sommar då? Inget planerat, kanske ska följa med Nathalie till Åland, men vet inte om det var helt bestämt att dom skulle åka. Sen är det Vätternfestivalen, då kommer Natha med hela familjen + massa annat folk från Örebro.
Nu ihelgen är det ju Vätternrundan, vi har hyrt ut vårat place så jag ska bo hos Becca då :P

Ska fixa lite ochså, Puss

Ta min hand, för vi ska härifrån

4 juni

Som förra veckan så är man ledig onsdag, torsdag och fredag + på måndag med. Så ska bara till skolan på tisdag en snabbis :) Sen har jag sommarlov!!
Händer väl inget speciellt idag, sola såklart, kanske Becca sen?  Har umgåtts med henne väldigt mycket nu, det tycker vi om.

Nej nu ska jag uuuuuuuuuuuuuuuuuut! (#)

you you you

RSS 2.0