30 april

Paaaaaarty!!

Veckan har varit helt kanon. Har umgåtts mycket med min plutt och i tisdags sov han med mig. Alltid lika mysigt :)
Ikväll blire festa som bara fan! Fast ska jobba imorgon men det är inte för ens vid fyra så det ska nog går bra. Ska ta och fixa miig, Puss

<3

27 april

Hitta inte krokodilfilmen igår =/ Joel sa att den fanns, men nej! Allt är ditt fel! =D Sitter nu hos min sköna böna, har gjort slingor på henne för nu ska hon bli görblond!! Är rätt sugen på att slinga EN gång till. Det har jag sagt flera ggr, men vafan :)
Drog först till Becca efter skolan, sen vidare till stan för att fixa dojjer till syster. Senare cykla vi till Charlottenborg för att träffa Joel och André. Dom åt, som vanligt. Efter de cykla vi hem till oss, när jag packat upp allt jag köpt så gick jag mot bussen till Becca.
Imorgon ska vi till Borenshult. Carlsund har tydligen köpt kiosken där och någon annan byggnad längre ner som vi har ta hand om, eller för dom som vill. Vissa ska sommarjobba där, 40 kr i timmer. Aldrig att jag ställer mig där. Då svettas jag helldre på Östenssons och tjäna mer än dubbelt!
Annars så sitter jag här och saknar min söta lillebror. Det var ett tag sen man var och hälsade på. Men nu framöver blire mycket jobb, så någon helg jag är ledig så får man ta och åka upp :)
Hoppas Blondie är klar snart :D Fuck you puss och kraaaam

<3



26 april

Helgen har varit kanonbra. Beror självklart på folket. Men att jag fick åka och jobba i fredags när alla andra skulle grilla, dricka och ha det kul, då mådde jag skit. Men kom ju hem tillslut och fick börja med mitt. Igår vakna vi alla här och gick ut och glassa i solen. Sen kom vi på att vi ville grilla så Emelie och Joel åkte iväg och handla. André och jag tog det bara lugnt i solen. Efter grillningen vart det en sväng med hundarna, vi spela kubb, och vänta på att mamma och Hasse skulle komma hem. När dom väl kom hem hjälpte vi dom att bära upp alla godsaker därefter spela vi kort. Sen vart det lite film och sova.

Ska snart ta och grilla, igen. Och se om pojkarna kommer tillbaka eller inte? :)

<3

2143

Sötknopparna gick för en stund sen och nu ska jag ta och kolla på en krokodilskräck!!


22 april

Var på Östenssons förut och fick mitt nya schema, och bättre tider vart det! Fettnice. Drog därefter till bönan och nu sitter jag här och hungrar ihjäl. Så det blir donken sen snart :P Kolla min lön när jag var på Östen också, 3221kr. Nääheee tänkte jag, för det trodde jag verkligen inte, så det blir nog att köpa en dator på fredag när Martin och jag åker till Linköping :D
Tror att hon börjar bli fördig nu, puss!

<3

21 april

Färgade precis bönans hår, och ljusare blev det! (Y)
Z:as lektion var inställd idag så slapp dag hare varit. Och detsamma blir det imorgon, är ledig, wohoo! Så ska ta mig till Östenssons och prata med chfen och få lite nya scheman osv. Och så måste jag ju kolla min lönespec :D Därefter åker jag till bönan och myser lite. Sen äre bara torsdag och sen fredag men då ska jag vara ledig eftersom mamma och Hasse åkte till Tysklad så ska vara hunvakt med Martin. Men vi ska in till Linköping och lite så det blir kanonnice. Fast lite B att jag ska jobba sen klockan fyra, men vafan ;D
Nej, ska förbereda mig för hemfärd! Puss

<3

20 april

Veckan och helgen har jag mest umgåtts med Emelie, Joel och André och dom tillsammans så kan man inte ha tråkigt! Vi spelar kubb, sitter på McD osv!!
Nudå, ny vecka och nya möjligheter. Första skoldagen på fem veckor, känns helt OK men det händer ju ingenting, man bara går runt och runt och väntar på att lektionen ska börja. Efter skolan drar jag till stan och köper hårfärg, drar hem kollar vad det är som händer i denna stad. Sen vidare till Östenssons en snabbis för att hämta mitt praktikhäfte.
Näthandels börjar igen, hejhopp!

14 april

Min handledare chocka mig idag och sa att jag får sluta klocka ett imorgon!  Tack för de, då ska jag nog dra till stan, hälsa på Becca lite. Var hos henne förut och färga hennes hår. Såg tyvärr inte resultatet men hon sa att det blev bra men ska färga lite till ;D Annars så längtar jag till helgen, vill bort från praktiken, vill sova, vill ta vara på det fina vädret, vill FESTA!

Love is a mirror and shine through your eyes

13 april

hmm.. vad händerå? Själv har jag duschat och det var skönt kan jag lova! Efter att jag jobbat cykla jag hem till Becca med lite melon, vindruvor och nån skum choklad bytta. Mös lite på balkongen, sen kom Mats hem och vi beställde pizza. Och drev med ungarna. Haha vad kul. Vi cykla sen med fulla magar till McD för att träffa Emelie och Joel. Emelie åt, som vanligt och vi gjorde vi EXTRA långa ciggisar. Höhö. Sen kom jag på att jag ville sola så Becca och jag drog till Meddo och nu sitter jag här helt slut! Imorgon efter praktiken som är sista veckan, så ska jag hem till Becca och färga hennes hår. Hon vill bli som mig! ;D men vem vill inte det liksom?



I´m the queen


10 april

Sitter här och nästan somnar fast jag har sovit tolv timmar inatt. Har ingen lust att åka och jobba! Men det är ju en kort dag och jag känner dubbelt nu så det ska la funka.
Igår åkte vi till Chråle och satt där jag och Becca men det sög som fan så jag drog hem till Joel och spela kort med han, hans bror, Emelie och André. Men det sög ju också för jag kom sist eller någe! :O
Imorgon hoppas jag på fest mina vänner. Men tror de flesta festar idag och ska inte göra någe imorgon.. Men jag och Becca är på iaf :)  Ska ta någe och äta snart, tjoflöjt

8 april

Helvetes jävla hordag. Nathis åkte hem idag, familjemedlemmarna är inte på topphumör, känns som att det inte finns nån som jag kan umgås med.. fuck that. Sängen nästa.

Min dator är trasig, finns bara på mobilen

6 april

Hög musik, fint väder, Nathis kommer snart, mitt humör är på topp!

5 april

Helgen är redan över men tack fan för att det är lov!! + att Nathis kommer imorgon med :D Vet inte dirket vad vi ska göra men det är sånt som märks :P Annars, helgen har varit slapp, öl hela helgen :P I fredags åkte jag och Becca hem till Sebbe sen gick vi över till Mikey. Tog bussen hem och trodde jag skulle få sova. Men prata i telefon i nån timme. Igår var det ju underbart väder. Så shortsen togs på och satt i solen, lite resultat blev det ju, kolla bara på min mamma. Nu är hon röd i fejjan. Under dagen grilla vi, och hur gott var det inte då? Senare börjades det med ölen sen sat vi ute till klockan ett. Men då var det bara Jeanette och jag kvar och vi bestämde att åka och sola idag, hon skulle bjuda så då tackar man inte nej. Den människan är ju för skön. Hon har barn, är 34 eller någe sånt men ändå kan man prata med henne som om det vore ens vän. Vi prata killar, sommaren, våra problem. Bra är hon! Jag är bra! Vi alla är bra!
Puss & kram

2011

Kolla på Marley and me, och det är en av dom bästa filmerna jag har sett.  Den är rolig och görsorglig! Det är ofta när jag kollar på film själv som jag gråter, spelar ingen roll vad det är för film, men just när jag kollar själv så tjuter jag jämt :P Så den filmen rekomenderar jag!
Var iväg och sola med Jeanette tillslut och gu så skönt det var. Ska nog sola en snabbis innan jag drar och möter Natha imorgon :) Och så ska jag köpa hårfärg med. Sen räcker de en stund. Annars kommer jag vara råblond innan skolavslutningen och det vill vi inte :P Ska kolla på tv. Puss

1 april

Har varit hemma nu sen måndag. Och det har varit så skönt! Så nu är det bara torsdag och fredag kvar, sen helg, sen lov!! Och hopper verkligen Nathalie kommer. Det skulle var kul :)
Annars så sov jag hos min sköna böna inatt. Och idag gick jag till Östenssons och köpte frukost till oss. Sen fixa vi oss och drog till stan. Mamma hämta oss och vi åkte och handla, hem och åt sen chilla. Jag åkte ner och sola och Becca åkte hem. Nu sitter jag här och har såååååååå tråkigt. Och känner inte för praktik imorgon. Fuck that.

Puss och kraam!

RSS 2.0