26 februari

Igår morse innan jag skulle till skola gick jag och kolla om jag hade fått in min lön, och hade jag de? NEJ! Jag vart görtjurig och ringde min chef under dagen och hon tyckte det lät konstigt också. Men senare ringer mamma och säger att jag har fått mitt lönebesked och att jag var tvungen att gå ner till banken och ta ut pengarna, men nu har jag fixat så det kommer in på kontot nästa gång :) Jag hade förväntat mig att jag skulle få runt 1500kr, men det var 2281kr! Vad glad jag blev då. Men det måste ju sparas, det kommer nog att gå bra. Och nästa månad kommer jag troligen få runt 6000kr, och det känns ju kanon! Har då planerat att köpa en mobil och en hoj om jag hittar nån till ett skapligt pris :)

Annars, idag skolan, som vanligt. Eller vi åkte in till Linköping med Jan, samhälls/psykologi läraren och kolla på rättegång. Riktigt intressant faktist :) Var tillbaka till skolan runt tolv och hade bara en lektion sen sluta vi. Jag åkte hem och vänta på att tiden skulle gå så jag kunde åka ner till stan, Gina hade ju nämligen lite rea ikväll. 20% på allt. Men som vanligt hitta jag ingentintg..
Nu snart ska jag lägga mig, har en lång dag framför mig. God Natt!

Det ska bli förändring!


 


24 februari

Nån som är hungrigare än vad jag är, det finns nog ingen. Käka inte i skolan idag för det var ju ingen god mat kan man ju säga, eller falukorv ;) Men var inte så sugen på korv idag eller just då och god mat är det inte resten av veckan heller.  Aja, synd om mig. Efter skolan drog jag till stan och kolla lite till, om jag hitta nån tröja, och jag hitta en tshirt, svart/vit ranidig på Gina och sen hitta jag ett par örhängen så nu har jag inga pengar kvar.. :P
Väntar på att Emelie ska vakna, den sjuklingen så vi kan göta mat. Men nej, hon vaknar inte, har skrikit påna ett tag nu höhö. A puss och kram





18:06

Nu har jag käkat och städat mitt rum. Om ett tag åker Hasse och jag in till Mjölby och hälsa på mamma och hennes brukare. Har ändå inget annat för mig så. Så hoppas jag kommer hem innan nio då Andra Avenyn börjar :)












 

23 februari

Siiter på Näthandeln och hänger inte med för fem öre. Jag orkar bara inte, sitter och glor bdb iställe ;D Snart lunch sen har jag bara en lektion till och slutar runt ett :) Då ska jag till stan, får studiebidraget av mamma idag istället, så snäll är hon :* Sen ska jag bränna alla pengar och vänta på att Emelie slutar, kvart över tre tror jag det var. Så ska vi käka eller fika. Beror på vad plåntan säger!  Nej men om man ska ta och göra någe och bli godkänd! (Y) :P Puss och kram

18:54

Efter vi slutat så gic Becca och jag till stan för Becca hade inge busskort. Väl när vi kom till stan mötte vi Emelie och Helena, prata med dom en stund sen tog jag ut pengar. Köpte typ helt nytt smink, solpuder, mascara, ögonbrynspenna, vitkajal. Sen hitta jag en bh, ett par jeansleggings på H&M sen ett par jeansleggings på Vila. Och tillslut hitta jag ett par dojjor med! Så jag är väligt nöjd. Försökte hitta en tröja med hitta verkligen ingen. Men ska ju till Johanna nästa helg och då drar vi väl till stan(?) :) När Emelie slutat skolan kom hon till Vero Moda där vi vänta på henne. Becca drog hem och vi gick och käka för Emelie var hungirg. Jag bjöd Becca på mat tidigare. Efter vi kollat klart på stan gick vi och sola, eller ja, jag gjorde de :) Sen åkte vi hem och mötte Joel och nu sitter vi här. Eller dom två ligger i sängen och typ sover. Emelie är sjuk så. Själv har jag blivit görfrusen! Fryser hela jävla tiden. Och så har jag cptråkigt, finns ju ingenting att göra.. Och inge bra är det på tv ikväll heller så det bli väl att sitta och dega här, framför datorn.. Aja, puss på er.

Jag kan ha kul utan alkohol, jag ska ha kul utan alkohol. Allt blir bara fel annars om jag har de båda..

22 februari

Tack och lov at sista dan var igår på Östenssons i mitt 9-dagars schema. Men nästa helg jobbar jag igen, men bara fredag och lördag. Och helgen efter de åker jag till Johanna, om de erbjudandet står kvar :)

Igår festa jag med Becca och flera. Förfesta hos Viktor sen skulle alla till Hallen, men vi barn under arton hängde med och skulle försöka komma in och vi lyckades! Vakten såg inte när jag kom in, så jag sprang upp till nån övervåning och vänta på att alla andra skulle komma in. Så jag hitta Rina och jag fixa pengar så jag kunde hänga av mig jackan.  Sen hitta jag dom andra :P Senare gick jag ut därifrån med jacka och väska och gick mot McD för jag skulle möta Emelie och Joel. Jag fattar inte varför jag gjorde de, men men. Prata lite med dom sen gick jag till stan igen. Runt klockan ett var jag där utanför och jag kom inte in.. Så jag vänta på att Becca skulle bli färdig så vi skulle gå hem. Tjugo i två kom hon och vi traskar hemmåt i snöstormen. Käka pomme och korv sen sov vi. Och lite annat hände ju där i mellan men de behöver vi inte gå in på! Vart annars *för* full. Får bli nån öl mindre nästa gång.
Idag åkte Becca och jag hem till mig och kolla på Patrik 1.5, en helt okej film men det finns ju bättre. Vi spela kort, käka glass och lite och nu för en stund sen åkte hon hem. Så jag tog en dusch och nu sitter jag här och ska bränna en skiva sen noppra mina ögonbryn som är dom buschigaste!

Sitter annars och snuttar på min cola, hitta ingen pepsi så det fick bli cola, fuck that! :D Aja, fuck you puss och kram! <3



18 februari

Går till bussen om en halvtimme (Y) Men det är ju skönt att jag jobbar kväll. Då händer det ju inte så mycket. Sitta och dega i kassan. Och rätt skönt äre ju med att jag börjar ett imorgon, så jag kan sitta uppe lite längre ikväll. Jag kommer ju inte hem förens halv elva eftersom jag slutar kvart över tio. Nej, frillan måste bli iordning gjord!


17 februari

Känns som om det var år och dar sen jag skrev här sist, men som ni vet så jobbar jag rätt mycket nu.. Idag sluta jag sex och imorgon börjar jag fem, tack och lov att jag får sova lite!! Så sitter hos Becca. Vi vill göra någe, men alla sitter bara hemma och tare lugnt. Vi ska iallafall ner till Maxi och kolla lite. Köpa chips och gå tillbaka hit och mysa. Blir att man sover här med. Fuck you puss och kram

13 februari

Fredagen den 13.. Har inte haft otur idag, men det kommer säkert när jag börjar jobba. Sitter nu på sista lekitonen sen bär det av till Östenssons. Ska träffa Emelie innan för jag glömde skor. *Smart tjej* Annars ikväll blire bara att ta det lugnt, kommer hem runt tio i nio. Kollar väl lite på Let´s dance sen sova. Börjar kvart i sju imorgon.. Men slutar lite tidigare och börjar inte förens klockan tre på söndag. Så hoppas det händer någe imorgon. Annars vet jag inte vad jag ska göra.

Igår när jag gick till bussen runt halv nie så var det görljust ute. Kändes som om våren var på väg. Skönt det skulle vara. Några plussgrader, ingen snö och en massa fågelkvitter. Orkar inget just nu. Hej!

Slutet idag!!




Är fetsugen på bruna linser (?)


10 februari

Sitter här och degar som fan, gjorde precis klart uppgiften i psykologi som ska vara klart på fredag. Gött att ha det klart. Jag får för mig att det är onsdag hela tiden, fuck that. Vill ju att det ska bli helg och lov så allt det är över. Ska ju bara jobba och jobba. Annars, ska väl take a shower och bara vänta på att Andra Avenyn börjar :) Hej hopp

9 februari

Kom precis hem från en solning, det var skönt kan jag säga er. Måndag annars, en av de kortaste dagarna i skolan. Tack lov för de. Åkte hem till Becca efter skolan och fika, kolla film och sov. Efter att mamma och Emelie varit på lassarettet hämta dom oss för vi skulle hem och fixa krubb, kyckling och pommes :) Efter de chilla vi med Emelie och Joel och sen sola då. Nu sitter jag här och ska snart in i duschen sen poppa porre och kolla på 8Mile.
Beställde Emelies present förut med, en playboy navelpiercing som hon har valt ut. Hon fyller ju om en vecka :) Och lillJoel fyller om en månad och jag vet exakt vad jag ska köpa till han! Glad han kommer bli :D

Har fått ännu mer tider på Östenssons så är ledig två dagar på sportlovet och då är helgerna inräknat med.. Pust, men det är ju pengar!! Får ju min minilön den 25e (Y) Då blir min sminkväska och garderob glad. Nej men folket, en dusch kanske :)



Hitta en partybild på mig och Issa i Sandras bdb :)

8 februari

Fredag

Satt bara hemma, åt gott och kolla på tv och film. Somna kanske runt tolv. Riktigt skönt att sova i sin egen säng + att ha sovmorgon på de!

Lörda

Emelie kom in och väkte mig tio för hon hade tråkigt. Tog det lugnt hela dagen, kolla film typ. Sen när klockan börja dra sig mot eftermiddag så hoppa jag in i duschen och fixade mig och sen åkte jag hem til Becca. Tog en öl och sen vare bara att springa till bussen. Vi var dom första som kom till Emelie men senare droppa det in folk hela tiden. Folk från Örebro var där och jag bara njöt av deras snack. Senare ville folk ut och Becca och jag bev skjutsade av Tom till Ekön där vi gick upp till Viktor. Jag åt korv och Becca åt nudlar. Och jag diskade!! Sen gick vi hem till Becca och sov.

Idag

Vi vakna tolv typ, och låg kvar och snacka. Sen gick vi till Napoli och hämta oss en varsin kebabtallrik,  mumma. Kolla lite på tv, repriserna från ihelgen. Sov lite sen så åkte jag hem, och nu sitter jag bara här med min pepsi och väntar på Martin så vi kan gå till kiosken och sen kolla film, Rock Star :) Hejhopp!

5 februari

Igår hängde jag med Becca hem och fika, hon hade bakat bullar och grejjer :) Sen skulle vi vila lite, typ en halvtimme sissodär men det blev 2½ timma! Inte klokt. Sen kom mamma och hämta mig och sedan hämta vi Melvin. Efter en stund vi varit hemma så kom Jeanette med Indra, för vi skulle vara barnvakt åt henne. Det gick ju kanoners, världens sötaste ju!

Idag har jag mått riktigt bra! Sov i 8½ timma där på natten plus mina 2½ hos Becca, så idag var jag utvilad.
En helt lugn dag i skolan annars. Efter skolan drog jag till stan för att fixa med busskort, träffa Joel och Chråle. Joel hade fixat och haft sig :) Åkte hem och nu sitter jag här, väntar på att mor ska komma in med hundarna så vi kan åka och handla, sen sola hoppas jag. Och tack och lov att det är helg, så jag får sova ut. Imorgon har jag ingenting planerat. Vara hemma och ha det mys. Men sen på lörda jag ska med Becca och festa hos hennes kompis som fyllt 23 :) Kommer bli helt galet kul tror ja!

Aja, ska ta och käka. Uäk på maten här hemma.

3 februari

Samhällsprovet gick faktist bra, fast blanda ihop regering och riksdag, men men. Ett godkänt tror jag på :) Dagen har verkligen varit seg.. Har inte gjort ett skit idag, eller leta lite information om uppgiften vi har fått i psykologi. Det ska ju vara inlämnat nästa fredag, då är det bäst att börja i tid :)
Kolla nyss på one tree hill, avsnitt 16, som kom ut idag. Och vilket gulligt avsnitt det var, fick rysningar och tår i ögat. Den serien är alltid lika bra, som andra avenyn som börjar om två timmar och en kvart. Ska ta och duscha nu snart sen bara vänta på att det börjar! Fuuuuck yoooou, puuss & kraaaaaam

2 februari

Har verkligen inte haft tid att skriva, min helg har bara bestått av jobb, jobb, jobb.

I torsdags efter öppethus här på skolan drog jag med Becca hem och vi leta fest, eftersom vi var lediga i fredags. Det var lite småfest hos Chråle där Nathalie, Linda, Sebbe, Jimmy, Kenny, Marcus och Alex var. Hade väl kul. Becca och jag drog hem till Sebbe och sov där med Jimmy. Men halv 8 på morgonen dagen där på var vi tvungna att dra. Så vi åkte hem till Becca och sov till ett. Åkte sen hem för att jag börja jobba klockan fyra. Sen efter de har jag jobbat hela tiden. Men det är värt pengarna.
I lördags förfesta vi, det vanliga folket, hemma hos Victor. Drog sedan till Murre som fyllde 18, han hade hyrt lokalen vid Z-parken. Där vare drag kan jag säga. Riktigt kul!! Var hemma efter två och jag skulle upp och jobba klockan elva (Y)
Nu sitter jag på Näthandeln och fixar lite. Slutar om en stund.
Hejhopp!

 

21:19

 

Becca och jag åkte hem till mig efter skolan och skulle plugga. Det vart kanske en halvtimme, för sen gick vi till kiosken och mötte Emelie och Joel. Köpte chips och gick hem och hade riktigt jävla roligt. Ska inte säga direkt vad vi gjorde för då är vi väl löjliga. :P Roligt hade vi iallafall, höhö! Joel gick hem för att käka och Becca och Emelie åkte ner till stan för att köpa lite grejjer så dom kunde baka bullar. Under den tiden sov jag, sissodär två timmar (Y) När alla kommit hem börja bullbakandet. Sen påbörja vi krubbet, kyckling, grönsaker med bröd :) mumma!

Prata med Katrine på Östenssons och jag ska inte jobba varannan onsdag, hade blivit fel och nån annan hade fått dom tiderna, gör inte mig så mycket, men det är ju pengar. Och ihelgen har jag sagt ifrån att jag vill jobba, ska göra en massa annat kul :)

På onsdag ska vi vara barnvakt åt lilla Indra, grannen. Jeanette och Staffan ska till banken så då ska vi passa henne! Så kul det ska, älskar småkids. Nej om man ska plugga lite granna, och duscha! Det kan behövas, efter våra aktiviteter! HÖHÖ! Puss


RSS 2.0