31 mars

Idag är sån dag som jag kan bli irriterad för vad som helst, börja tjuta för vad som helst, vill bort vart som helst. Skjut mig!

29 mars

En vecka kvar sen är det lov! Tack fan för det. Tänker inte tacka ja till en massa tider på lovet. Jag ska vara ledig!! För Natha kanske kommer lördag till tisdag.
Helgen har jag ju jobbat och igår hade Joel fest. Riktigt kul vare, det man minns, eller hur Joel ;) Haha. Höll tal och grejjer inför alla! *Stolt* Senare åkte jag till Mikey där lite folk var. Brottades och hade mig med Becca och jag förlora, som vanligt. sen runt fyra gick jag hem och sov som fan!
Idag åkte jag till Becca, först drog vi till Napoli och jag bjöd henne på mat. Gick till Östenssons när vi var mätta och köpte hem lite gott gott :) Kolla på Mamma pappa & barn. Sen åkte jag hem, mötte Emelie och Joel och vi gick så Emelie gjorde fler slingor på mig. Så nu är jag lite ljusare :)

Puss


26 mars

2500kr försvann görfort igår! Mamma och Emelie hämta mig efter praktiken så åkte vi till stan, gick in på Telia och fixa mobil. Gud så skönt att ha en mobil som funkar helt. Och killen som hjälpte mig vad göööörsnygg och helt galen. Sen lämna mamma mig och Emelie så gick vi själva på stan. Bjöd Emelie på mat och lite annat så hon älskade mig mer än vanligt igår :P Jag fick inhandlat

mobil
jeans
underkläder
smink
väska

så nu är jag nöjd :)

Imorgon ska jag inte till praktiken eftersom jag jobbar imorgon, så börjar 1600 till 2215. Och på lördag 0900 till 1900 och då är det bara att dra hem fort och fixa sig. För på lördag ska Joel ha fest!! Kommer bli skitkul :D

Väntar på Emelie så jag kan göra min förändring, Puss

24 mars

*snark* Skulle lätt kunna lägga mig och sova! Men Den rätte för Rosing börjar snart och därefter Andra Avenyn. Så de går ju inte att missa. Sluta fem idag, vara bara att åka hem. Var ute en stund med Joel och Emelie, mer har jag inte hunnit, eller en dusch och fixat naglarna.
Dirket imorgon ska jag till stan med Emelie och mamma. Gött som fan ska det bli! Puss

23 mars

Bara en vecka sen jag skrev, det gör ju ingenting. Har verligen inte tid, eller ork att skriva här nu när jag praktiserar. Är död när jag kommer hem. Men sånna tider jag är är taskigt! Varannan dag sju till fyra och varannan åtta till fem. Var är min fritid hallå!? Och så åkte klassen till Prag förut idag. Jag som vile hänga med, men då var det försent.. Skulle göra vad som helst för att få vara ledig från praktiken just nu. Men veckan efter lovet ska jag med Johanna och hennes familj på kryssning, så där blir jag ledig tre dagar. Tack fan för de.

Var hos pappa och Lotta lördag till söndag. Gubben fyllde ju hela 44år i lördags! Åt smögåstårta och mös framför tv osv. Hoppas jag kan åka upp till dom snart igen, när jag har tid. Missar så jävla mycket nu när jag jobbar, umgås inte med min sköna böna som förr liksom. Men en annan sak som kan göra oss lite mer på glader humör, fick reda på vad jag får i lön på onsdag! 7013kr, kanske inte är en jätte summa för vissa men för mig är det görmycket! Så jag har kollat ut en mobil som jag ska köpa på onsdag! Och sen kläder och att jag ska bjuda syrran på mat, bara för att jag är så snäll. 
Min mamma har ju varit görsöt och betalat lite med saker och ting så vill hitta en present till henne :)

Nej om jag ska ner och vänta på att mamma ska komma hem.

Lite bilder från olika tider och platser

På väg till pappa

Hos pappa
 
Brandon bebis

Brandon & Emelie

Brandon & jag





16 mars

Dagar sen jag skrev igen! Men det blir så när man har fullt upp i skolan, jag är inte hemma, och jag jobbar. Och idag börjar min praktik på Östenssons så får se hur mycket tid jag har till internet. Men annars, det är helt okej, inget jättespeciellt har ju hänt. Eller vi var ju på UF-mässan i Linköping i fredags, gick la sådär och det var ju inte de roligaste jag har gjort. Men kul att Becca och Denica hamna på första sidan i Corren (Y)

Helgen, i fredas kom ja hem runt sju efter att mamma har skjutsat ungar och vi hade handlat osv, somna elva. Bra de för börja kvart i sju i lördags. Men sluta ett så det kändes görbra. Så det blev lite fest där på kvällen. Vi fira Emelie, och kul hade jag! :D De flesta drog så jag åkte till Mikey där Becca med fler var, sen vidare till Jonte.  Senare gick  jag mot stan och mötte Martin. Hem vägen var ju rätt rolig. Hittar en kille som ligger och sover i en stor blomkruka utanför Shippers. Martin ringde snuten och dom kom på en gång. Hahha kul vare.  Igår börja jag jobba ett. Aja, ska dra mig snart, Pusss

10 mars

WOHO, grattis till Joel! 20 år nu din jävel :D



Det enda bra jag gjorde idag var att sola, tack och hej!

9 mars

Nu var det ett tag sen jag skrev, igen! Men min helg har varit helt kanon. Vi gjorde inget speciellt men det är bara kul att umgås med Johanna :) I lördags var vi på stan, hitta förstors ingenting fast jag kände mig jätterik. Men så kan det ju vara ibland. Vi käka lite och så sen åkte vi till pappa och Lotta en stund och hälsade på, åt en semla och mös med lillkillen. Och blyg har han blivit, börja gråta när han var hos mig, men sen gick det över när han fick leka med mitt armband :P På stan hitta jag en suuuupersöt tröja till han , en golftröja ljusblå/vit med snobben på. Görsöt!

Idag annars, seg skoldag som vanligt. Efter skolan drog Becca och jag till stan. Jag bjöd henne på mat sen gick vi till Kommmun för att hämta våra broschyrer som vi beställt. Sen gick vi till stan igen och gena igenom Cityhuset och där ser jag, flera meter bort, en jacka som bara lyser upp hela placet och det strålar LINDA KÖP MIG! Så det gjorde jag, ett helt kanonköp. Nu sitter jag här och ugglar med Emelie och Joel. Ska ta och bränna en skiva. PUSS!

5 mars

Jahapp, nu har jag varit hemma i två dagar..  Men jag känner mig mycket bättre! Och de ska jag fira med en solning senare innan jag drar till min sköna böna. Ska sova hosna inatt för imorgon ska vi till Platenskolan och det tar ingen tid att gå från henne. Hänger inte med för fem öre vad vi ska göra där, det enda jag vet är att vi börjar nio och slutar tolv där borta. Och det vanliga lektionerna börjar inte förens klockan ett men då sitter jag på ett tåg påväg till Kumla :) Så nu har jag packat och väntar på att tiden ska gå. Att Emelie ska komma hem så vi kan käka och efter de att jag kan sola sen dra till Becca.
Igår var jag barnvakt åt Indra kankse 1½ timma, för mamma, Hasse och Jeanette städa i källaren och åkte till sopptippen så jag fick ha hand omna. Och för de får jag en solning av Jeanette, kanon! Det är ju hennes mamma som städar på Meddo, meddokvinnan som jag kallar henne. Så Jeanette får gratis solning, görbra, jag tänker vara barnvakt flera gånger! :)

Nej, snart kommer skabbet! Tjolahopp

3 mars

Kul studiedag (Y) Har snytit mig så jag har ont i näsan, inge kul alls. + att jag sover som bara fan. Sov i 12 timmar inatt, sen på dagen sov jag i 5 timmar och nu sitter jag här och somnar när som. Men bara jag sover mycket så jag mår bättre till helgen, för jag ska bara till Johana! Så är det bara. Var på stan förut en snabbis, köpte hårfärg med Emelie, och jag köpte nasspray och panodil. Det behövs på kvällarna kan jag säga..


Slutgnällat om mig. Igår hade vi då en lite myskväll, men blev inte riktigt så jag trodde det skulle bli, höhö :P När vi var och handla så köpte jag in present till Joel. Visst han fyller inte förens om en vecka men endå :D HAn var med hem igår och åt så han fick ett kilo Amigo choklad av mig! Han tyckte det var kul för han skratta rätt mycket, haha. Aja, hopas du bev glad Joelponken! :)




Nu snart ska jag lägga mig och kolla tv, Pussss

2 Mars

Usch vilken helg det har varit, jobbat och jobbat. Och i igår kände jag att halsen börjar bråka med mig. Efter jag jobbat igår kom Becca och mötte mig så gick vi hem till henne. Kolla film oh hade det bra. Tror jag hde feber, kändes så iallafall. Och idag, hostar hela tiden, snorar och är täpt i näsan (Y) Så ringde Östenssons imorse och sa att jag inte kunde jobba ikväll. Känner att det inte är så trevligt om jag stor och hostar och har mig i kassan. Men vissa tycker det är ju HELT ok! Usch vad arg jag blir, det är mitt ansvar och mina problem!
Och tack fan att vi har studiedag imorgon så jag kan vila. Vill ju inte vara sjuk tills helgen då jag åker till Johanna. Igår skicka Johanna sms och fråga om jag skulle med på kryssning den 25 och klart fan jag ska med! Får ju min lön då med :D Så måste ta ledigt fårn praktiken tisdag till fredag. Men det gör ju inte mig någe.
Tack och hej!

17:11

Sitter här och snorar, känns ju inte bra alls... Mamma och jag ska snart iväg och handla för Emelie och jag ska ha en myskväll ikväll. Äta tacos och lite godis osv. Görbra blire ju.
Sitter och lyssnar på låtarna från lördagens Melodifestival. Riktigt härligt låtar :) Nae, springa och snyta sig igen sen åka!

RSS 2.0